1 Ayda 12 operasyon 13 tutuklama

İnegöl’de güvenlik güçleri tarafından geçtiğimiz 1 aylık süre içerisinde, 5 terör operasyonu, 8 uyuşturucu operasyonu, 1 kaçak sigara, toplam 11 farklı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan toplam 9 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlçe genelinde 30 günde meydana gelen hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 4 kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İlçemizde ise bu ay 2 kişi daha intihar ederek yaşamına son verdi.

Yayınlama: 30.12.2017
481
A+
A-

256 Bin kişilik nüfusu ile Türkiye genelinden her yıl göç alan ve nüfusu her yıl 6 Bin artan ilçemiz İnegöl’de, güvenlik güçleri toplumun huzur ve refahı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

 

PKK,FETÖ VE DAEŞ’E OPERASYON






30 Ekim  tarihinden itibaren 1 aylık süre içerisinde güvenlik güçleri tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik toplam 4 terör operasyon gerçekleştirilmiş, bu operasyonlar kapsamında tespit edilen  2’si FETÖ/PDY, 1’i PKK, 1’ise DAEŞ terör örgütü  üyesi  toplam 4 kişi yakalanırken, PKK’lı 1 kişi  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  FETÖ ve DAEŞ operasyonlarında gözaltına alınan toplam 3 şahıs ise soruşturma birimlerine teslim edildi.

 

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

İlçemiz İnegöl’de uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarda hız kesmeden sürüyor. 30 gün içerisinde yapılan  8 uyuşturucu operasyonu kapsamında toplam  8 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

3500 PAKET KAÇAK SİGARA YAKALANDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) büro amirliği ekipleri tarafından yapılan t operasyonlar kapsamında bir araçta  toplam 3  bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

 

4 KİŞİ TUTUKLANDI

İnegöl’de 30 gün içerisinde onlarca  asayiş olayı meydana gelirken, bu olaylara karıştığı tespit edilen 4  kişi gözaltına alındı. Göz altına alınan 4 kişi  çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

 

2 İNTİHAR, 2 ÖLÜ

30 Kasım  tarihinden bu güne kadar İnegöl’de 2 farklı intihar olayı meydana geldi. İlk intihar olayı  Sinanbey Mahallesi’nde  meydana gelirken, ikinci intihar olayı Tuzla Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi.  Her iki şahısta ateşli silah kullanmak suretiyle intihar ederek hayatlarına son verdi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş