1 zehir taciri tutuklandı

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 şahıstan 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 16.03.2018
673
A+
A-

Edinilen bilgilere göre İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) büro amirliğine bağlı ekipler Bursa- Ankara karayolu üzerinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araç üzerinde arama yapan ekipler uyuşturucu kullandığı iddia edilen 4 kişi gözaltına almıştı.

 

Uyuşturucu kullanımından gözaltına alınan 4 kişinin ifadeleri doğrultusunda hareket geçen ekipler İ.D. , A.D. ve E.B. isimli şahısların uyuşturucu sattığını tespit etmişti.






 

Uyuşturucu sattığı tespit edilen 3 şahıs operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmışlardı. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

 

Adliyeye sevk edildikten sonra hâkim karşısında çıkan A.D ve E.B. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken İ.D. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş