KURTULUŞSPOR’DA BAL SEVİNCİ

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda Yenişehir Belediyespor’u 4-0 mağlup eden Kurtuluşspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.

Yayınlama: 02.05.2017
754
A+
A-

 

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda son maçlar oynandı ve Yenişehir Belediyespor’u 4-0 yenen Kurtuluşspor Bölgesel Amatör Lig vizesi alan ikinci ve son takım oldu. Atıcılar-3 Sahası’nda oynanan ve yoğun ilgi gören mücadelede ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıyla birlikte etkili olan Kurtuluşspor 57. dakikada kaptan Gökhan’la 1-0 öne geçti. 61’de Ufuk durumu 2-0’a taşırken, 71’de Muhammet Kurtuluşspor’u rahatlatan golü kaydetti: 3-0. Maçın 85.dakikasında Emrehan’la bir kez daha fileleri sarsan Kurtuluşspor mücadeleden 4-0 galip ayrılarak BAL vizesi almayı başardı. Play-Off maçları sonunda Kestel Belediyespor’un ardından Kurtuluşspor Bölgesel Amatör Lig’e yükselme mutluluğu yaşayan takım oldu.

 






Play-Off Grubu’nda mücadele eden bir başka İnegöl ekibi Yenicespor ise Pazar günü saat 14.00’da Kestel Üst Sahası’nda karşılaştığı Kestel Belediye Spor ile 2-2 berabere kaldı.

 

2. Amatör Küme’de de müsabakaların tümü Pazar günü oynandı. Osmaniyespor, saat 17.00’da Sanayi Sahası’nda ağırladığı Söylemiş Başak Spor’u 11-0’lık farklı skorla geçmeyi başardı. Hocaköyspor, saat 15.00’da Yenişehir Sahası’nda Yolören Spor’a 2-0 mağlup olurken Cerrahspor ise saat 17.00’da Yenişehir Sahası’nda Yenişehir Çeltikçispor’a 2-0 mağlup oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş