3 BOYUTLU YAYA GEÇiDi ERTUĞRULGAZi’DE UYGULANACAK

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği kongresinin tamamlanmasını ardından başkanlığa seçilen Bahadır Bayraktar, 3 boyutlu yaya geçidi projelerinin ilk defa Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi’nde uygulanacağını belirtti.

Yayınlama: 08.01.2020
471
A+
A-

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, kongrenin ardından protokol ziyaretlerine başladı.

 

Protokol ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Bayraktar, şu ifadeleri kullandı: “Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği yönetimi olarak kongre sonrası protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımız ile caddemiz, sektörümüz ve şehrimiz üzerine değerlendirmeler yaparak, kıymetli tavsiyelerinden istifade ettik. Belediye Başkanımız ile devam eden ziyaretimizde caddemizin ihtiyaçlarını kendisi ile paylaştık. Caddemiz araç trafiğinin çok hızlı akışından kaynaklanan kazalardan ve tehlikelerden bahsederek cadde trafiğinin yavaşlatılması için yardımlarını talep ettik. Kendisinden şehrimiz için çok değerli projelerini dinledik ve üç boyutlu yaya geçidi projelerinin ilk defa Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesinde uygulama müjdesini aldık. Kendisine teşekkür ederek başarılar diledik. İTSO Başkanımız ve yönetim kurulu ziyaretinde caddemiz, sektörümüz ve çok kıymetli İnegöl Mobilyası markamızın bugünü ve geleceği hakkında istişarelerde bulunduk. Caddemizi güzelleştirecek ve İnegöl Mobilyasının tanıtımına katkı sağlayacağını düşündüğümüz fikirlerimizi paylaşarak yardımlarını talep ettik. Kendilerine teşekkür ederek ziyaretlerimizi tamamladık”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş