3 Günde 45 bin TL ceza kesildi

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yaklaşık bir aydır devam eden uygulamalar kapsamında son üç günde 20 motosiklet trafikten men edilirken, toplam 45 bin TL idari para cezası kesildi.

Yayınlama: 31.07.2018
737
A+
A-

Yaz aylarının başlaması ile birlikte cadde ve sokaklarda artan trafik yoğunluğu ve motosikletin çeşitli şekillerde vatandaşları rahatsız etmesi nedeniyle şehrin dört bir yanında uygulamalar gerçekleştirmeye başlayan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik, Önleyici,Karakol, TEM,KOM ve Asayiş ekipleri hem şehrin huzurunu ve hem de trafik güvenliğini sağlamaya devam ediyor.

 

Özellikle son günlerde artan motosiklet ihbarlarını değerlendirmeye alan ekipler şehir merkezinde son üç gündür yaptıkları motosiklet uygulamalarında toplam 120 motosiklet ve sürücüsü incelenirken, bu motosikletlerden 20’si çeşitli sebeplerden dolayı trafikten men edilerek otoparka çekildi.






 

Durdurulup incelenen 120 motosikletten 35’inin sürücüsüne ise yine çeşitli suçlardan dolayı toplamda 45 bin TL idari para cezası kesildi.

 

Uzun süredir devam eden uygulamaların önümüzde ki günlerden itibaren özellikle motosikletler üstünde artarak devam edeceği, uygulama noktalarının ise her yerde olabileceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş