41 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Bursa merkezli 4 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda İnegöl’de gözaltına alınan 52 şüpheliden 41’i tutuklandı.

Yayınlama: 14.09.2020
796
A+
A-

Operasyonda yakalanan 52 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri savcılıkça salıverildi, 41’i hakimlikçe tutuklandı, 10’u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, İnegöl ve kent merkezi ile İstanbul, Bilecik ve Yalova’da 11 Eylül’de 1500 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda 5 kilo 880 gram sentetik uyuşturucu, 2 kilo 700 gram esrar, 84 uyuşturucu tablet, 11 kök Hint keneviri, paketlenmiş kokain, 6 hassas terazi, 9 ruhsatsız tabanca ve 63 mermi, 2 ruhsatsız tüfek ve bir kalaşnikof ile çok sayıda fişek ele geçirilmişti.






 

OLAY

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son günlerin en büyük uyuşturucu operasyonlarından birini gerçekleştirdi. İnegöl’de uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik soruşturma yürüten ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte harekete geçerek belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yaptı.

 

ŞÜPHELİLER UYKUDA YAKALANDI KAPILAR KOÇBAŞLARIYLA KIRILDI

Özel Harekat polislerinin yanı sıra, bin 500 polisin katıldığı operasyonda, ekipler tek tek şüphelilerin ikamet ettikleri adreslerin bulunduğu mahallelere yöneldi. Bursa’nın farklı ilçelerinde baskın yapan ekipler evlerin kapılarını koç başlarıyla kırarak içeriye girdi. Uyuşturucu satıcıları baskına uykuda yakalanırken, evlere giren polisler şüphelileri tek tek gözaltına aldı. Drone destekli yapılan operasyonda şehir adeta abluka altına alındı. Özel eğitimli narkotik köpekleriyle yapılan aramalarda çok miktarlarda uyuşturucu ele geçirilirken adreslerdeki aramalara devam edildiği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş