5 günde, 4 silahlı saldırı

Güvenlik güçleri tarafından arttırılan asayiş uygulamalarına rağmen İnegöl’de 5 günde, 4 farklı silahlı saldırı olayı meydana geldi.

Yayınlama: 20.11.2018
1.172
A+
A-

 

İnegöl’de bu hafta yaşanan dört silahlı saldırı olayının ilki 15 Kasım tarihinde Yeniceköy Mahallesi’nde meydana geldi. Bir şahıs evinde silahlı saldırı sonucu yaralanmış halde bulundu. Şüpheli şahıs aynı günün akşamı Ağaç İşleri Sanayi’nde bir başka kişiyi de kurşunlayarak öldürmüştü.

 






Bu hafta meydana gelen silahlı saldırı olaylarının ikincisi ise 16 Kasım tarihinde Cerrah Mahallesi’nde meydana geldi. Bir şahıs öz abisini av tüfeği ile vurarak yaraladı.

 

İnegöl’de meydana gelen silahlı saldırı olaylarının üçüncüsü ise 18 Kasım tarihinde Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Eski elemanına kurşun yağdıran bir işyeri sahibi, eski elemanını yaraladı. Olay yerinden yaralı halde kaçan eski eleman ekipler tarafından aranıyor.

 

İnegöl’de bu hafta meydana gelen son silahlı saldırı olayı ise 19 Kasım günü Osmanbey Caddesi’nde meydana geldi. Bir şahıs tartıştığı üç kişiye yanında taşıdığı tabanca ile ateş açtı. Saldırı sonucu 3 kişiden 2’si yaralanırken, 1 kişi olay yerinden yara almadan kaçtı.

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise bu tür silahlı saldırı olaylarına karşı şehrin giriş ve çıkışları başta olmak üzere, çeşitli bölgelerde araç ve şahıslar üzerinde uygulamalarını arttırdı. Özellikle uyuşturucu ve silah üzerinde yoğunlaşan ekipler saat başı uygulama gerçekleştiriyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş