İnegöl’e yeni cami yapılacak

Yayınlama: 04.07.2023
1.180
A+
A-

Cerrah Mahallesi Muhtarı Hasan Ayar, Cerrah’ın Edebey tarafına kalan sokaklarında yaşayan yaşlıların yıllardır beklediği cami müjdesini verdi. İnegöl Belediyesi’ne yer tahsisi için teşekkür eden Ayar, yer tahsisinin ardından cami inşasına başlanacağını ve bu nedenle de hayırsever vatandaşların desteğini beklediklerini ifade etti.

Cerrah Mahallesi’nin 1080-1081 sokaklarının bulunduğu bölgede özellikle yaşlıların yıllardır talepte bulunduğu ‘cami’ konusu ile ilgili müjdeli haber geldi. Mahalle Muhtarı Hasan Ayar, İnegöl Belediyesi’nin yer tahsisi yaptığını ve caminin inşasına başlayacaklarını belirtti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ayar, şu ifadeleri kullandı:






“Cerrah Mahallemizin Edebey tarafına kalan sokakları bildiğini gibi camilerimize biraz uzak kalıyor. Bu nedenle bölgede bulunan vatandaşlar, özellikle de yaşı ilerleyen vatandaşlarımızın yıllardır bu konuda bir beklentisi vardı. Çok şükür bu konu da çözüme kavuştu”

Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür eden Ayar,

“Belediye Başkanımız Alper Taban beye bu konuda bizlere verdiği destekten dolayı Cerrah Mahallesi sakinleri adına teşekkür ediyorum. Yer tahsis işlemlerinin bitmesinden sonra bizler de caminin inşaatına başlayacağız” dedi.

HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ BEKLENİYOR

Öte yandan cami inşaatının yakın zamanda başlayabileceğini belirten Ayar, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

“Bildiğiniz üzere camilerimizin özellikle hayırseverlerimizin destekleri ile yapılıyor. Bu konuda bizlerde mahalle sakinleri olarak İnegöl’ümüzün hayırseverlerinden destek bekliyoruz. İnşallah onların vereceği destekle camimizi bitirip ibadete açarız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş