Açtığınız elçiliği de, sizi de tanımıyoruz

İsrail askerlerinin Filistin’de yaptığı saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Uğur Sabri Çağlar,”Açtığınız elçiliğinizi de işgalci İsrail’i de tanımıyoruz. Mescidi Aksa ilk kıblemizi, Kudüs kutsalımızdır” dedi.

Yayınlama: 16.05.2018
765
A+
A-

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Uğur Sabri Çağlar,”14 Mayıs 2018 tarihi Siyonist İsrail ve onun gayri meşru çocuğu olan emperyalist Amerika tarihine kara leke, kutsal saydıkları ağlama duvarına kan ve terör duvarı unvanını kazandırmıştır. Mübarek ramazan ayına sayılı günler kala toplu katliam yapan soysuz köpeklerin Siyonist canilerin helaki ve Allah’ın azabı ile şiddetine maruz kalmaları için yalvarıyor yakarıyor gözyaşı döküyoruz. Müslüman kardeşlerimize rahmet diliyoruz Allah şahadetlerini kabul buyursun inşallah. Dünya gidişatına siyasi hareketine hak ve özgürlüklere insan hayatına diline dinine her durum ve şartta müdahale ederek acı savaş ve zulüm yapan bu şerefsizler mazlumların gözyaşlarında boğulacak gelecek yüzyılda doğal afetlerden terör den kendi insanından ve yaptıkları teknolojik silahların kendilerine yönelmesi sonucu yok olacaklardır. Dünyaya demokrasi getireceğiz vaat ve söylemleri ile orta doğuyu kana bulayan, petrol altın ve diğer doğal kaynaklara göz dikip hırsızlık adilik üzerine siyaset yürüten sınırlarımızı hendek ve tünel mevzileri ile yığınak yapan terör unsurlarını maddi manevi ihya edip Müslümanların üzerine salan organ mafyalığından uyuşturucu ticaretinden medet uman mafya bozuntusu bu iki kafadar terör devletinin tez zamanda Allah belâlarını versin” dedi.

 






AŞAĞILANMALIDIRLAR

Ülkü ocakları olarak; Ülkemize karşı gelebilecek her türlü terör mihraklarına karşı zırh olmaya

Müslümanlara ve mazlumlara yapılan emperyal siyaseti yok etmeye, dinimiz ve kutsaliyetlerimize karşı yapılan yıkıcı ve saldırgan tutuma karşı alayına karşı durup günü zamanı geldiğinde tüm teknolojinizi ve planlarınızı başınıza yıkmak için azimle gelişimle bilimle ilerlemeye and içtik” diyerek konuşmasını sürdüren Çağlar, “Açtığınız elçiliğinizi de işgalci İsrail’i de tanımıyoruz. Mescidi Aksa ilk kıblemizi, Kudüs kutsalımızdır. Bugün kendilerini süper güç zannedenler Allah’ın orduları karşısında aciz ve perişan olacaktır. Müslümanların kanı, öldürdüğünüz bebeklerin ahini soracak güç ve kudret şanı en yüce olan Allah’a aittir. Diğer yandan Amerika ve İsrail’e şirin gözükmek için Mekke de Medine de kutsal topraklar üzerinde kilise açmaya meyilli Müslümanların sözde yöneticileri, İsrail uşakları Kudüs’te yapılan soykırıma ses çıkarmayan, İslam coğrafyasında yapılan zulme sessiz kalan krallar prensler para ve petrolün ağa babaları olan liderler Allah sizinde belanızı versin. Aziz milletimizi bu şerefsizlerin mallarını boykot etmeye ülkede ciddi anlamda dünya basınına yansıyacak şekilde kanuni eylem söylem ve yazılarla katilliklerini vurgulamaya davet ediyorum. Bunlardan gelecek ticaret hacmi yerin dibine batsın. Buraya sokak köpekleri girebilir Amerikalılar ve İsrailliler giremez levhaları ile aşağılanmalıdırlar” şeklinde konuştu.

 

ULUSLAR ARASI HUKUKA REST ÇEKTİLER

Çağlar sözlerini şöyle sürdürdü,”Kısa bir süre önce Afrin Harekâtında sivillerin hayatından endişe duyduğu söylemleri ile ülkemizi soykırımla suçlayan bu pislikler, uluslararası hukuka rest çekmiş, insanların protesto eylemlerine demokrasi ve düşünce özgürlüğüne kurşun sıkmıştır. Anlaşılan ıslah olmaya pek de niyeti olmayan terörist devlet İsrail bedduayı hak etmiştir. Kahhar ismi şerifinle İsrail’i kahreyle, Ya Rab hikmetinden sual olunmaz.”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş