Ada Mobilya’dan ‘Fuar’ tadında sergi

Mağazalar zinciri ile İnegöl’ün dış dünyaya açılan kapılarından biri olan Ada Mobilya, 2021 sezonunun yeni ürünlerini sergiledi. Sergilenen ürünler ilgi ile takip edildi.

Yayınlama: 08.07.2021
395
A+
A-

Yıllardır İnegöl Mobilya Sektörünün İnegöl’deki dinamiklerinden biri olan Ada Mobilya, yeni ürünlerinin tanıtımı için kolları sıvadı.

 

Ada Mobilya’ya ait Showroom’da birbirinden değerli tasarımlarla oluşturulan ürünler sergilendi. Fuar tadında gerçekleştirilen programa, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.






 

ADAM MOBİLYA HAKKINDA

2005 yılında koltuk üretimi ile İnegöl’de kurulan ADA Mobilya, 2008 yılında koleksiyonlarının tamamlanma amacını kılavuz kabul edinerek, ahşap mobilya üretimini bünyesine kattı. 12.750 m2’yi aşkın kapalı alan üzerinde, ileri teknoloji makine parkuru ve tecrübeli çalışanlarıyla, müşteri beklentilerini karşılama politikasını özümseyerek koltuk ve ahşap mobilya olarak üretime devam ediyor. Ada Mobilya, tasarımlarında yansıttığı mükemmeliyetçilik ilkesini, üretim ile harmanlayarak yaşanılan mekanlar için kaliteli mobilyalar üretiyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş