AFRİKA’DA İKİ AÇILIŞ

İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı ve Başkan Yardımcısı Mustafa Aksakaloğlu, İnegöl halkının katkı ve destekleri ile Burkina Faso’da ve Gine’deki iki projenin açılışı ve Mali’deki çalışmalara katılmak için Batı Afrika’ya gitmek için yola çıktı.

Yayınlama: 15.03.2017
762
A+
A-

İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı ve Yurtdışı Projeler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Mustafa Aksakaloğlu okulların açılışını yapmak üzere Mali, Burkina Faso ve Gine’ye gitmek için yola çıktı.

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı; “İnegöl halkının destekleri ile iki tane Kur’an-ı Kerim okulunun inşaatı bitti. Nasipse şimdi de açılışına gidiyoruz. Bir tanesi Burkina Faso’daki İnegöl Buhara Derneği Kur’ an-ı Kerim Okulu, Gine’deki ise Rukiye Ana Kur’an- ı Kerim okulu olmak üzere iki tane Kuran Okulunun açılışlarını yapacağız inşallah. Buradaki açılışlarımızı yaptıktan sonra Mali’ye geçip çalışmalarda bulunacağız. Üç ülkeye birden gideceğiz. Çok zahmetli oldu iki tane projenin inşaatını yapmak ama bir o kadar da sonu rahmetli oldu. Bu konuda emeği ve hayrı geçen tüm halkımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi.






 

HABER MERKEZİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş