AGD kayıtları başladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İnegöl Şubesi, yaz etkinliklerinin organizasyonu için oluşturulan komisyon ile 8 haftalık yaz etkinlikleri kayıtlarını sürdürüyor.

Yayınlama: 30.05.2018
499
A+
A-

Konu ile ilgili AGD İnegöl Şubesi’nden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Bizler bu zamana kadar kin ve nefret yerine kardeşliği, sevgiyi ve güzelliği egemen kılmak için çalışmalar yaptık. Bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek, iyi, doğru, faydalı ve adil olanı hakim kılmak için, gençliğe sahip olanın, geleceğe sahip olacağını idrak ederek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” denildi.

 

8 hafta sürecek ve İnegöl Anadolu Gençlik Derneği binasında yapılacak olan Yaz tkinliklerinde, Kur’an-ı Kerim, İlmihal, Ahlak ve Siyer seminerlerinin yanı sıra programın içerisinde, geziler, piknik, havuz, at binme, playstation turnuvalar, çeşitli yarışmalar olacağı gibi sosyal ve sportif etkinliklerin yar alacağı açıklandı.






 

Açıklama şöyle noktalandı; “Kayıtlarımız 28 Mayıs 2018 tarihi itibariyle başlamıştır. Eğitimlerimiz, 25 Haziran 2018 tarihinde başlayacak ve 17 Ağustos 2018 tarihinde sona erecektir. Kayıt için 711 12 99 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’ümüzde de yaz etkinlikleri denilince artık akla Anadolu Gençlik Derneği gelmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizi tercih eden, bize güvenen, inanan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş