Ağzı dualı milletiz ordumuzun sırtı yere gelmez

Halkın sorunlarını yerinde dinlemek amacı ile her cuma sabahı farklı camilerde İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Bereket Sofrası bu hafta Lazlar Camii cemaati için kuruldu. Bereket Sofrası’nda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu kadar ağzı dualı insanın olduğu bir milletiz, elhamdülillah ordumuzun sırtı yere gelmez. Bir şehit veririz, bin doğarız. Yeniden ülkemizi savunmak için hepimiz hazırız” dedi.

Yayınlama: 10.03.2018
800
A+
A-

 

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen ve halkın sorunlarını yerinde dinlemek amacı ile kurulan Bereket Sofrası’nda Başkan Alper Taban vatandaşlarla bir araya geldi.

 






Sabah namazının eda edilmesinin ardından Gençlik Merkezi’ne kahvaltıya geçildi. Programa Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

EN GÜZEL ŞEKİLDE YÖNETMEK ADINA HESAP KİTAPLAR YAPTIK

Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Hepinize hayırlı cumalar diliyorum. İnegöl Belediyesi olarak uzun zamandır Bereket Sofrası adı altında cuma sabahları buluşuyoruz. Her Cuma’da farklı bir camimizde bir araya geliyoruz. Henüz çok yeni Belediye Başkanı olmamızdan dolayı, 4 ay geçti ve bu 4 aylık zaman dilimi içerisinde teşkilatımız ile birlikte çalışma ekiplerimizle, vatandaşlarımız ile birlikte, şehrimizi en güzel şekilde yönetmek adına hesap kitaplar yaptık. İnegöl’de yaşayan tüm hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak adına, planlamalar yapıyoruz” dedi.

 

İNŞALLAH BİR AN ÖNCE ORADAKİ SÜREÇ TAMAMLANIR

“Malumunuz ülke sathında yaşanan operasyonlardan dolayı orada şehit olan kardeşlerimiz var” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Taban, “O şehit kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce oradaki süreç tamamlanır ve orası normal haline döner. Çünkü gerçekten hemen sınırlarımızın yanı başında yaşanan bu olaylardan dolayı, ister istemez tabi rahatsızlık duyuluyor ve biz de öncelikle orada sınır güvenliği problemini aşıp, bir an önce Suriyeli vatandaşların da kendi bölgelerinde konuşlanması noktasında sürecin tamamlanmasını canı gönülden arzu ediyoruz” dedi.

 

AĞZI DUALI TOPLUMUZ SIRTIMIZ YERE GELMEZ

Başkan Taban, ağzı dualı bir toplum olduğumuzu ifade ederek, “Şunu biliyoruz ki; ordumuzsun Allah’ın izni ile muzaffer olacak. Ben bunu büyük bir savaş olarak görmüyorum. Türkiye adına orada bir operasyon gerçekleşiyor. Bölgesel bir operasyon. Allah’ın izni ile ordumuz da hükümetimiz de çok rahat bir şekilde bunun üzerinden gelecektir. Kaldı ki, bu kadar ağzı dualı insanın olduğu bir milletiz, elhamdülillah ordumuzun sırtı yere gelmez. Ben bazen konuşmalarımda söylüyorum; evet şehitlerimiz var bu doğru, bu vatanı da yoldan geçerken bulmadık. Bu ülke içerisinde yaşayan ve Osmanlı coğrafyasını düşündüğünüz zaman, çok büyük coğrafyaya hükmeden bir ecdadımız var. İçerisinde Manav’ı, Gürcü’sü, Çerkez’i, Laz’ı, Boşnak’ı, Arnavut’u her etnik kökenin yer aldığı ve genci yaşlısı herkes bir mücadele vermiş. Bu topraklarda bugün onların verdiği mücadeleler sonucunda rahat ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bugün de eğer böyle bir ihtiyaç gerçekleşmişse, bizler için gerisi teferruattır diyoruz. Bir şehit veririz, bin doğarız. Yeniden ülkemizi savunmak için hepimiz hazırız. İnşallah bir an önce bu süreç neticelenir ve tamamlanır” dedi.

 

Başkan Taban, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Göreve geldik. Göreve geldiğimiz gibi yapacağımız işleri biz planladık. İşte bu buluşmalar sayesinde vatandaşlarımıza da soruyoruz. Biz bir şeyler yapmak istiyoruz ama sizlerin gördüğü eksiklikler varsa, bizlere iletmek istenilen bir şey varsa bizlere iletin. Vaktimizin büyük çoğunluğunu sahada geçirmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız ne düşünüyor? Beklentileri ne? Bizim sahada çözüldüğü düşündüğümüz şeyler gerçekten çözülüyor mu? Vatandaş bize ulaşabilir mu? Derdini rahat anlatabiliyor mu? Sayın Cumhurbaşkanımızın da önemsediği konular bunlar”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş