Otokurtarmacı bağlanan otomobille gezdi

Mesudiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, oto kurtarma çalışanı bağlanan otomobile farklı bir plakala takarak gezdi. Durumu fark eden emniyet ekipleri şahsı gözaltına aldı.

Yayınlama: 01.09.2018
1.678
A+
A-

2016 yılında herhangi bir nedenden dolayı bağlanarak otoparka çektirilen bir otomobil, otopark ve oto kurtarma firmasında çalışan M.U. isimli şahıs tarafından farklı bir plaka takılarak oto parktan çıkarıldı.

 

Otomobili farklı bir plaka takarak İnegöl’de gezen M.U. isimli şahıs Mesudiye Mahallesi Bosna Sokak üzerinde bozulan otomobili park ederek ayrıldı.






 

Belli bir süre sonra otomobilden şüphelenen çevrede ki vatandaşlar durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik,Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekiplere bildirdi.

 

Olay yerine gelen ekipler park halinde ki aracın plaka sorgusunu yaptığında aracın farklı bir marka ve modelde ki otomobile çıktığını gördü.

 

Yapılan araştırma neticesinde otopark ve oto kurtarma firmasında çalışan personelin, başkasına ait bir otomobili oto parktan izinsiz çıkartıp gezdiği ve farklı plaka taktığı öğrenildi.

 

Şahıs çalıştığı iş yerinde gözaltına alınırken, karakolda ki işlemleri devam ediyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş