‘Aile Terapi Merkezleri kuracağız’

Yayınlama: 19.03.2024
24
A+
A-

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında kırsal Tokuş, Yeniyörük ve Konurlar mahalleleri ziyaret ederken, Kalender Caddesi esnafları ile de bir araya geldi. Esnaf ziyaretinde bir vatandaşın ‘Psikolojik sorunlar’ konusundaki soruya cevap veren Doğan, “Terapi ve danışma anlamında hizmet verecek Aile Terapi Merkezleri yani rehberlik merkezleri kuracağız” dedi.

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Doğan, beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile Kalender Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Seçim çalışmalarına devam eden CHP heyeti, daha sonra ise kırsal Tokuş, Yeniyörük ve Konurlar mahallelerini ziyaret etti.






Kalender Caddesinde esnaf ziyaret, gerçekleştiren Doğan’a; ‘Toplumda hızla artan psikolojik sorunlu gençler var. Bu tür toplumsal sorunlar için ne yapmayı düşünüyorsunuz’ sorusu soruldu.

Soruya cevap veren Doğan, şu ifadeleri kullandı: “Toplumun birçok sorununu çözecek projelerimiz olduğu gibi bu sorunları da çözmeye yönelik projemiz var. Son yıllarda toplumun genelinde ve özellikle gençlerde yaşanan psikolojik sorunlar, psikolojik terapiyi bir gereklilik haline getirmiştir. Bu tür sorunlu bireylerimize aynı zamanda evlilikte sorun yaşayan çiftlerimize terapi ve danışma anlamında hizmet verecek Aile Terapi Merkezleri yani rehberlik merkezleri kuracağız. Bu terapi merkezlerinde istihdam edeceğimiz psikiyatristler ve uzman psikologlar eliyle ihtiyacı olan bireylere ve çiftlere rehberlik hizmeti vereceğiz. Sürekli gelişen ve değişen insani gereksinimleri karşılayacak her türlü projeleri üretmek halka sunmak, biz sosyal demokratların temel görevidir. Toplumun her kesimin ihtiyaç ve gereksinimlerine çözüm sunacak öneri projelerimiz mevcut. Belediyecilik biz sosyal demokratların en başarılı olduğu iştir” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş