AK PARTİ 18 YAŞINDA; “TÜM SEÇİMLERDE BAŞARI GÖSTERDİK”

Ak Parti’nin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan özel bir işletmede program gerçekleştirildi. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “ Partimiz 18 yıldan beri gerek ülke genelinde gerek İnegöl’de girmiş olduğu tüm genel, yerel ve referandum seçimlerinde başarı gösterdi” dedi.

Yayınlama: 24.08.2019
426
A+
A-

Gerçekleştirilen programa Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger, Oğuzhan Uslu, Ak Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halide Serpil Şahin, geçmiş dönem ilçe başkanları, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

ÜLKEMİZE VE PARTİMİZE KARŞI NİCE OYUNLAR OYNANDI






Ak Parti’nin geçirmiş olduğu 18 yıllık süreçteki başarılarıyla anıldığını belirten ilçe başkanı Mustafa Ersan, “14 Ağustos 2001 tarihinde Ak Parti adıyla siyaset sahnesine yeni bir halk hareketi,  yeni bir yüz olarak çıkan ve o günden itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen bu kutlu davayı başlatan liderimiz, genel başkanımız,  cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz 18. yaşını elhamdülillah doldurmuş bulunmaktadır. 18 yıldan beri gerek ülke genelinde gerek İnegöl’de girmiş olduğu tüm genel, yerel ve referandum seçimlerinde başarı gösteren partimize verdikleri desteklerden dolayı tüm ilçe halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Belki partimizin amblemini bilmeyen arkadaşlarımız vardır ben de yeni öğrendim. Partimizin ambleminin doğuş şekli   Recep Tayyip Erdoğan ve o dönem lise arkadaşları imam hatip lisesinde okurken sınıf içerisinde çizdikleri ampul amblemi daha sonra Ak Partimizin logosu oldu. 14 Ağustos 2001 tarihinde doğmuş olan çocuklarımız şimdi seçmen olacak hale geldiler. Ülkemiz ve partimize karşı nice oyunlar oynandı.  Partimizi yıkmak ülkemizi ele geçirmek istediler. 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimini yüce Allah’ın izni ve halkımızın darbecilere karşı koymasıyla birlikte bertaraf ettik. Ülkemizde dört bir koldan nöbet tutarak hainlere ve fetöcülere geçit vermedi.  Bugüne kadar görev yapan bütün ilçe başkanlarımıza ve yönetici arkadaşlarımıza verdikleri hizmetten ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

AK PARTİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

 Bir önceki dönem ilçe başkanı Adem Demirel ise, “Öncelikle teşkilatımızın her kademesinde görev yapmış olan teşkilat mensuplarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu partinin kurulmasında büyük emeği geçen ve şu anda aramızda olmayan büyüklerimizi ve abilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.  Özellikle ilçe başkanlığımız döneminde 15 Temmuz darbe girişimi gerçekleşti ve zor anlar yaşadık. O anki duygularımı şu an dahi anlatmakta zorlanıyorum. O gece attığımız tek bir mesajla bir saat içinde partimizin önünde toplanan demokrasi aşığı vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Ak Partili olmaktan gurur duyuyorum ve bizi bu partiye kazandıranlara teşekkür ediyorum. Yaptığımız görevlerden dolayı da ayrıca gurur duyuyoruz. Allah hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

 

DEVLETİMİZİ ALNININ AKIYLA YÖNETEN BİR PARTİNİN MENSUBUYUZ

Ülke genelinde yapmış olduğu işlerle alnı ak bir teşkilat olduklarına değinen eski ilçe başkanı Bülent Temelli ise, “18. kuruluş yıl dönümümüzün kutlamalarına hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. 14 Ağustos 2001’de kurulup arkasından çok kısa bir süre sonra girmiş olduğu seçimlerden tek başına iktidara gelmiş ve Allah’a şükürler olsun ki devletimizi alnının akıyla yöneten bir partinin mensubuyuz. Elhamdülillah bu ak kadro alnımızı yere eğdirmeden hem genelde hem de yerelde siyasetini yaptı. Girdiği her seçimlerde İnegöllü hemşerileri tarafından gücünü arttırarak bu günlere geldi. Bugün görüyorum ki bu kadro ak saçlılarıyla yeni gençleriyle bu bayrağı elden alarak ve bizim liderimiz sayın cumhurbaşkanımızın bizlere vermiş oldukları 2023 hedefine taşıyacaktır. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş