AK PARTi iNEGöLLü DADAŞLARI ZiYARET ETTi

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala İnegöl Erzurumlular Derneğini ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Efkan Ala, “Türkiye ne zaman millete ihtiyaç duyduysa arkasında Uludağ ve Palandöken gibi durdunuz” dedi.

Yayınlama: 28.03.2019
697
A+
A-

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak programda kısa bir selamlama konuşması yaptı.

ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR

Ziyarette konuşan Alper Taban, “16 aydır sizlere hizmet etmeye gayret ettik, beraberinde inşallah yeni döneme dair yine sizlerin bizlere vermiş olduğu bilgiler neticesinde en başta alt yapı problemini, bu şehrin gündeminden çıkaracağım. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur sularını da ayrıştırarak önümüzdeki 5 yıl içerisinde bu sorunları en aza indireceğiz. Bu şehrin temelini uzun yıllar boyunca bir daha kazmayacağız inşallah. Beraberinde kentsel dönüşüm konularında hazırlıklarımız var, yeni İnegöl projemiz var, mahalle aralarında yaşam alanları ve çocuk parklarını yapacağız. Sanayileşmenin getirmiş olduğu yoğun göçle birlikte mevcut şehir alanında otopark problemlerimiz var biz bunu nasıl çözeriz diye üzerine araştırdık.  Allah nasip ederse yer altı, yer üstü, katlı ve akıllı otopark sistemleriyle bu sorunu da minimuma çekmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı yaptık ve çözümlerimizi de hazırladık. İnşallah yeni dönemde bunların hepsini hayata geçireceğiz. Yine TOKİ ile alakalı ön başvuru talep formlarımızı topladık ve TOKİ başkanlığımıza sunduk. Onlarda karalar bölgesinde bulunan kendi arsaları üzerinde bir proje çalışması içerisindeler. Projelendirme çalışmaları bittiği zaman bizde kamuoyunu bilgilendirerek başvuru formlarımızı toplayacağız” dedi.






ULUDAĞ VE PALANDÖKEN GİBİ ARKASINDA DURDUNUZ

Efkan Ala ise, “Son 5 yıl içerisinde her 8 ayda bir seçim yapmışız ama her seçime gittiğimizde o gün sanki o sandık ilk defa önümüze geliyormuş gibi saygı duyarak irademizi ortaya koyup bir an önce sonucun çıkmasını istiyoruz. Acaba bunun tılsımı ne? Neden bu böyle oluyor. Arzu edilen çıkarsa önümüzdeki 4,5 yıl seçimsiz bir dönem var. Eski Türkiye’de çok seçim oluyor diye sürekli söylenirken bizim dönemimizdeki seçimlerin hepsi farklı bir heyecan ve yeni bir başarı hikâyesi gibi oldu. Bu sorunun cevabını şöyle veriyorum. Keşke Suriye’de 15 günde bir seçim olsaydı. Bu hale gelmeselerdi. Keşke Irak’ta 1 ayda seçim olsaydı da bu duruma düşmeselerdi. Irak baktığınızda Dünya petrol rezervinin %9’una sahip bir ülke, ama bu bir işe yaramıyor. Eğer seçimde halk kendi iradesini ortaya koyamıyorsa bir işe yaramıyor. Ama bizim memleketimiz sandıktan çıkardığı istikrarla iradesini her zaman ortaya koydu. Ben milletimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çünkü bu başarıların altındaki imzanın sahibi sizsiniz. Türkiye ne zaman millete ihtiyaç duyduysa arkasında Uludağ ve Palandöken gibi durdunuz. Sizlerden aldığı iradeyi önderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve arkasındaki kadrolar hiçbir zaman yabancı güçlere teslim etmedi. İnegöl’de Alper Taban kardeşim sizlere emanet. Alper başkanımın her konuda arkasındayım ama hemşerilerimin de taleplerinin önündeyim. Diğer tarafta İnegöl’de 3 dönem başkanlık yapmış Alinur Aktaş kardeşim var. Bu 3 dönem içerisinde hiçbir şaibeye bulaşmadan tertemiz kalarak yapmış bir de bunu.  Bizim milli değerlerimize ve inançlarımıza aykırı hareket etmiş bir tane hareketi yoktur. Peki, karşısında kim var? Festival adı altında yapmış olduğu videoları görmüşsünüzdür. Yakışmaz, dilimiz bile varmaz. Sözü israf etmemek lazımdır. Osmanlının başkentine ve torunlarına yakışmaz. Onun için İnegöl’den öyle bir destek çıkmalı ki Cumhur İttifakının, Gönül Birlikteliğinin desteği öyle güçlü olmalı ki Edirne’den Kars’a kadar duyulmalıdır. Çünkü bu kardeşlerimiz buraya yakışır” diye konuştu.  

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş