AK Parti seçim ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel seçim çalışmaları kapsamında Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Yayınlama: 23.06.2018
580
A+
A-

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen seçim programına AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel ve teşkilat mensupları katıldı.

 

Programla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz Gürel, “24 Haziran2018 Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla seçim kampanyamız devam ediyor. Bu ziyaret kapsamında İnegöl’ümüzün nadir iyi çalışan ve çok iyi gündemi takip eden İnegöl Halk Eğitim Merkezi’ne geldik. Müdür bey sağ olsun bizi çok iyi karşıladı ve kursiyerlerimizin oluştuğu sınıflarımızı ziyaret ettik. Hepsi dolu dolu, çocukları ile birlikte, çocuklarını getirip oynatabileceği kreşe bırakıyorlar ardından sınıflara girerek çalışmalarını ve eğitimlerini alıyorlar. Üstelik bu eğitimler esnasında yapmış oldukları el emekleri sayesinde para kazanabiliyorlar. Aylık 800 TL civarında bir gelir elde edebiliyorlar. Dolayısıyla burayı bitirip eğitimlerini tamamlayana kadar hem maddi anlamda zorluk çekmiyorlar, çocuklarına kreşte oynatabiliyorlar, eğitimleri tamamlanınca meslek sahibi olarak topluma karışabiliyorlar. Bu anlamda çok takdir ettik, teşekkürlerimizi sunduk. Çalışmalarını bu şekilde devam ettireceklerinden eminiz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş