Akşemsettin örnek olmaya devam ediyor

Akşemsettin İlkokulu’nda her yıl desteklenen “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyasına bu yılda her sınıfın katılımıyla devam edildi.

Yayınlama: 13.01.2018
756
A+
A-

Bu kapsamda projeye destek olmak amacıyla 2-B Sınıfı Öğretmeni Fatma Özlem Kurucu koordinesinde tüm sınıfların katılımıyla bir yemek kermesi düzenlendi. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerin tam destek verdiği kermes sonucunda toplanan gelir yetimlere aktarıldı.

 

Kermesle ilgili olarak konuşan sınıfı öğretmeni Fatma Özlem Kurucu, “Okulumuz bu çalışmalarda elinden geldiğince yer almaktadır. Bizlerde öğretmen ve öğrenciler olarak kermes yoluyla bu projeye destek vermek istedik. Çokta güzel oldu. Bizleri yalnız bırakmayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.






 

Okul-Aile Birliği Başkanı Recep Taşçı, yetimlerin Allah’ın emaneti olduğunu ve okul olarak bu çocuklara yardımı bir borç bildiklerini, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

Son olarak konuşanb Okul Müdürü Ahmet Demir ise, Ümmet bilincinin gereği olarak yetim çocuklara bakmayı ve bu bilinci öğrencilere aşılamayı önemli bir görev bildiklerini, bu projeyi de bu amaç için bir fırsat gördüklerini, destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş