Akşemsettin’de okul aile etkinlikleri

Akşemsettin İlkokulu’nda öğrencileri daha kaliteli bir ortamda yetiştirebilmek için eğitimin en önemli unsuru olan ailelerle bir araya gelen okul yönetimi, birlikte etkinlikler düzenlendi.

Yayınlama: 28.02.2018
928
A+
A-

Programı hazırlayan 3-B sınıfı öğretmeni Elif Kasal, özellikle annelerle ortak anlayış oluşturulduğu zaman eğitim ortamlarının da daha verimli hale dönüştüğünü söyledi.

 

3-A sınıfı öğretmeni Özlem Temizbaş ise, bu etkinlikle birlikte çocuklarda okula karşı olumlu tutumların attığını gözlemlediklerini ve bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.






 

Etkinlik kapsamında öncelikle öğrenciler tarafından büyüklere saygı temalı tiyatro gösterisi sergilendi. Ardından annelere yönelik örgü örme, dengede yürüme yarışmaları, öğrencilere yönelik de anneni kap yarışması düzenlendi. Daha sonra hep birlikte müzikli oyunlar oynandı. Yemek ikramının ardından etkinlik sona erdi.

 

Etkinliğe katılan velilerden Nazan Gün, bu tür etkinliklere katılmanın kendilerini ve çocuklarını çok mutlu ettiğini ve öğretmenlere çok teşekkür ettiğini söyledi.

 

Öğrencilerden Elif Çakır ise, anneleri okulda görmek ve onlarla birlikte vakit geçirmenin çok sevindirici olduğunu, bu tür etkinliklerin sayısının artırılmasını istediklerini söyledi.

 

Son olarak açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ahmet Demir, velilerin eğitim işinde mutlaka işin içinde olması gerektiğini, bu etkinliğinde buna katkı yaptığını, bundan dolayı da öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş