Aktaş açık ara önde

Geçtiğimiz dönemde AK Parti Genel Merkezi’nin verdiği kararla, bazı illerde belediye başkanlığı değişimi yaşanmıştı. Değişim yapılan illerde yine AK Parti Genel Merkezi’nin yaptığı anketlerde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, partili partisiz bir çok vatandaşın olumlu görüşü ile değişen belediye başkanları arasında vatandaşın en çok beğendiği belediye başkanı oldu.

Yayınlama: 18.04.2018
5.369
A+
A-

Geçtiğimiz dönemde AK Parti Genel Merkezi’nin verdiği kararla, bazı illerde belediye başkanlığı değişimi yaşanmış ve o dönemde İnegöl Belediye Başkanı olan Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına soyunmuştu.

 

AKTAŞ AÇIK ARA ÖNDE






AK Parti Genel Merkezi, belediye başkanlığı değişiminin yapıldığı illerde tarafsız bir anket düzenledi. Düzenlenen anketlerin sonuçlarının toplanması ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vatandaşlarla olan sıcak ilişkisi, vatandaşların taleplerine kısa sürede cevap verme gibi bir çok konuda diğer belediye başkanlarına fark attı.

 

PARTİLİ PARTİSİZ BURSA AKTAŞ’I SEVİYOR

Partili partisiz bir çok vatandaşın görüşünün alındığı ankette, farklı siyasi parti seçmeni olan vatandaşların da Aktaş hakkında olumlu görüş bildirmesi, AK Parti Genel Merkezi’nde de sevinçle karşılandı.

 

AKTAŞ’IN YERİ SAĞLAM

İnegöl’den Bursa’ya gittikten sonra vatandaşlarla sıcak ilişki kuran Bursa Büyükşehir Belediye Bakanı Alinur Aktaş, bu anket ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak uzun yıllar Bursa’ya hizmet vereceğinin de bir anlamda sinyalini vermiş oldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş