AKTAŞ’I YIPRATMA ÇABALARI TAM GAZ DEVAM EDiYOR

2019 Mahalli Genel Seçimlerde başlanan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı yıpratma çabaları kaldığı yerden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınlığı ile bilinen yerel ve ulusal haber siteleri, yine yaptıkları haberler ile Aktaş’ı sıkıştırmaya çalıştı.

Yayınlama: 19.07.2019
2.523
A+
A-

2019 Mahalli Genel Seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakın olan yerel ve ulusal haber siteleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı yıpratma çalışmalarına başlamıştı. Aktaş’ın ağzından çıkmayan cümleleri okurları ile paylaşan bu haber siteleri, ’30 Ağustos ile Ormancılık gününü bir tuttu’ ifadelerini kullanarak, Aktaş’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı küçümser gibi göstermeye ve okurlarını da bu yönde etkilemeye çalışıyor.

 

HABERLER ÇIKMADAN KARAR ÇIKTI






Henüz bu haberlerin çıkmadan Aktaş’ın da aldığı karar ile 30 Ağustos’ta ulaşımın ücretsiz olması için oy birliği ile karar verildi. Kararın ardından Alinur Aktaş’ı yıpratma çalışmaları yine devam etti.

 

Daha önce de Aktaş İnegöl’de katıldığı bir programda gerçekçi konuşmalarda bulunmuş, bu olay da yanlış aksettirilerek yine aynı medya unsurlarınca çarpıtılmıştı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş