ALANYA DAĞ BiSiKLETi YARIŞLARINDA DOSTUM RüZGARI ESTi

3 Mart 2019 Pazar günü 15 ülkeden 78 sporcunun katılımı ile Alanya’da gerçekleştirilen MTB Cup Dağ Bisikleti yarışlarında Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) Bisiklet takımı zirve için pedal çevirdi.

Yayınlama: 05.03.2019
601
A+
A-

YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE KÜRSİYE ÇIKTILAR

Alanya’da hafta sonu düzenlenen MTB Cup Dağ Bisikleti yarışlarında Yıldız erkekler kategorisinde Dostum Bisiklet takımından iki sporcu kürsüye çıkmayı başardı. Kendi kategorilerinde Meriç Günay birincilik kürsüsüne çıkarken, Kerem Öztürk ise ikinci oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise Dostum sporcuları yerli ve yabancı rakiplerine karşı mücadele vererek parkuru tamamlarken, bu kategoride İbrahim Pekdemir 16’ncı,  İsmail Gülşen ise 20’nci olarak yarışları tamamladı.

 






BİRİNCİLİK VE İKİNCİLİK DOSTUM’DAN

Bu sezonun ilk yarışı olan Alanya MTB Cup Dağ Bisikleti yarışlarında Dostum Bisiklet takımının da yer aldığını belirten Taban, “3 Mart Pazar günü 15 ülkeden 78 sporcu katılım gösterdiği Alanya MTB Cup Dağ Bisikleti yarışlarında Dostum Bisiklet takımı da yer aldı. Zorlu geçen parkurda yıldız erkekler kategorisinde Dostum Bisiklet takımından iki sporcu kürsüye çıkmayı başardı. Kendi kategorilerinde Meriç Günay birincilik kürsüsüne çıkarken, Kerem Öztürk ise ikinci oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise Dostum sporcuları yerli ve yabancı rakiplerine karşı mücadele vererek parkuru tamamlarken, bu kategoride İbrahim Pekdemir 16’ncı,  İsmail Gülşen ise 20’nci olarak yarışları tamamladı.”

 

Taban son olarak, “Sadece rakipleri ile değil, yüksek eğilimli yokuşlarda inişlerle mücadele eden sporcularımızı tebrik eder, ilerleyen yarışlarda sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Dostum olarak, gençlerin spor yapması ve doğada güçlerini harcaması kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bu tarz etkinliklere katılım göstermeye devam edeceğiz” dedi.

 

KURUM BÜLTENİ

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş