ALANYURT YOLU’NDA KORKUTAN KAZA

İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kazada, özel otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2’si ağır,3 kişi yaralandı.

Yayınlama: 22.05.2017
1.459
A+
A-

Edinilen bilgilere göre kaza İnegöl-Alanyurt yolu üzeri, Yağlı Tohumlar kavşağı mevkiinde meydana geldi. İnegöl istikametinden,Yenişehir istikametine seyir halinde olan 22 yaşındaki Harun Solmaz idaresindeki 43 UD 442 plakalı motosiklet, Alanyurt Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi istikametinden, İnegöl-Alanyurt Yolu üzerine çıkış yapan 24 yaşındaki Cüneyt Atılgan idaresindeki 16 KJA 33 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

 

Kaza sonucu motosiklet sürücüsü hafif yaralanırken, motosikletin arkasında oturan 14 yaşındaki Ayaz Tekin ile 13 yaşındaki Sercan Topal ağır yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.






 

Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümünde yapılan müdahalesinin ardından, ağır yaralı olan Ayaz Tekin Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine, Sercan Topla ise Bursa Yüksek İhtisas, Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Kaza ile ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş