İNEGÖL BELEDİYESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA

Skyreporter dergisinin 8.kez düzenlediği “Business Challenge” ödüllerinde Bütçe Yönetimi ve Performansı kategorisinde İnegöl Belediyesi ödüle layık görüldü.

Yayınlama: 17.04.2017
698
A+
A-

 

Haber ve ekonomi alanında saygın bir yere sahip Skyreporter Dergisi’nin her yıl düzenlediği ve bu yıl 8. gerçekleşen geleneksel Business Challenge ödüllerinin sahipleri arasında bütçe yönetimi ve performansı alanındaki çalışmalarıyla İnegöl Belediyesi de yer aldı. Kaynakları verimli kullanma ile yerel yönetim anlayışında önemli hizmetlere imza atan İnegöl Belediyesi bütçe yönetimi ve performansı alanında Skyreporter dergisi tarafından yapılan oylamayla ödüle layık görüldü.

Skyreporter Dergisinin bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiği Business Challenge Ödülleri’nde bu yıl ilk kez ülke kalkınmasında önemli rolü ve misyonu olduğu kabul edilen belediyeler mercek altına alındı. Birçok belediyenin birbiriyle yarıştığı oylamada; vizyon, kentsel tasarım, sosyal sorumluluk, bütçe, uluslararası ilişkiler, çevre ve altyapı çalışmaları dikkate alındı. İl ve ilçe belediyelerin başkanları, okuyucular tarafından 15 farklı kategoride oylandı. Kendi alanlarında en iyi projeleri ile öne çıkan belediyelerin öne çıktığı ödüllendirmede İnegöl Belediyesi Bütçe Yönetimi ve Performansı kategorisinde ödüle layık görüldü. Skyreporter Dergisi Haber Müdürü Erdoğan Çiçek, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ödülü vererek tebrik etti. Ödülün takdim edilmesi ile alakalı konuşan Başkan Aktaş, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri gönülden bağlı olduğumuz İnegöl’ümüze hizmet etmenin uğraşı çerisindeyiz. Vatandaşlarımızın mutlu oldukları bir şehri inşa etmenin gayretini gösterirken hizmetlerimizin ne denli iyi bir şekilde yapıldığını gösteren böylesi ödüllerin bizlere layık görülmesi beni ve ekibimi daha fazla çalışmaya itici bir güç oluyor” şeklinde konuştu.






 

ÖRNEK ALAN DEĞİL, ÖRNEK OLAN BİR BELEDİYEYİZ

Ödülün kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak örnek alan değil, örnek olan bir yerel yönetim anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. İnegöl’ü layık olduğu yere getirmek için tüm gücümüzle hizmetlerimizi bir bir yerine getirmenin telaşı içerisindeyiz. Markalarıyla kendinden söz ettiren bir şehir olgusunu öne çıkarmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Tabi bunları yaparken elimizdeki kaynakları, israf etmeden, en etkili şekilde ve yerinde kullanmanın uğraşındayız. Allaha çok şükür bunu da en iyi şekilde başardığımızı düşünüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla her alanda örnek olmak ve ödüllere layık görülmek bize ayrı bir gurur veriyor”

 

BÜTÇE YÖNETİMİ VE PERFORMANSI KATEGORİSİNDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Skyreporter Dergisinin bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiği Business Challenge Ödülleri’nde 15 kategoride farklı il ve ilçelerin belediye başkanları okuyucular tarafından oylanarak, en çok oyu olan belediyeler ödüle layık görüldüğünü belirten Başkan Aktaş, “Bizler de Bütçe Yönetimi ve Performansı kategorisinde ödüle layık görüldük. Bu ödülü sadece şahsım adına değil tüm belediye çalışanları ve İnegöllü hemşerilerim adına alıyorum. Özellikle böylesi önemli bir ödüle bizleri layık gördükleri için başta Skyreporter Dergisi Haber Müdürü Erdoğan Çiçek olmak üzere derginin tüm çalışanlarına teşekkürlerimi sunmak istiyorum”

 

Aktaş son olarak, “Aldığımız bu ödülün bizim için büyük bir anlam ifade ettiğini özellikle belirtmek istiyorum. Aldığımız her ödül bizleri şehrimizin kadirşinas insanlarına karşı duyduğumuz sorumluluk duygusunu bir kat daha arttırdığını ve gönül bağı ile bağlı olduğumuz şehrimize olan hizmetlerimizi daha da ileri noktalara götürme adına hareket ettiğimizi de özellikle buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş