ALĞAN’DAN AKTAŞ’A ZiYARET

İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Erdal Alğan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 05.07.2017
815
A+
A-

İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi’nde yapılan görev değişikliği sonucu SGK Bursa İl Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen SGK eski Müdürü Fatma Tekin’in yerine, İstanbul Silivri Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı Erdal Alğan atandı. Bayram tatili sonrası İnegöl’deki görevine başlayan Alğan, dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

 

MERKEZİMİZİN KAPILARI HERKESE AÇIK






İlçe protokolüyle tanışma adına yapılan ziyaretler kapsamında Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret eden İnegöl SGK Müdürü Erdal Alğan, ziyaret sırasında kısa bir açıklama da yaptı. Kendisini tanıtan ve Sosyal Güvenlik Merkezi’nin kapılarının tüm ilçe halkına açık olduğuna vurgu yapan Alğan, “İstanbul Silivri Sosyal Güvenlik Merkezi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken İnegöl’e Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak atandım. Bundan sonra inşallah İnegöl’ümüze güzel hizmetler yapmaya gayret göstereceğiz. Sosyal Güvenlik alanındaki herhangi bir sorun veya sıkıntıda Sosyal Güvenlik Merkezimizin kapısının herkese açık olduğunu ifade etmek istiyorum. Tüm vatandaşlarımızı merkezimizden en iyi şekilde faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

 

DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Erdal Alğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek “SGK’mızın yeni Müdürü Erdal Beye hoş geldiniz dileklerimiz iletmek istiyorum. İnegöl köftesiyle, mobilyasıyla, kaplıcasıyla, ihracat rakamları ve çalışma hayatıyla gerçekten renkli ve hareketli bir şehir. Birçok ilden daha büyük potansiyele sahip bir ilçe. Tabi takdir edersiniz ki Sosyal Güvenlik Kurumu da son yıllarda çok gelişen ve bu manada Türkiye’de yükselen bir alan. Daha önce böyle müstakil bir kurum yokken şimdi Sosyal Güvenlik Kurumu müstakil olarak hayata geçirildi. Beraberinde de bununla alakalı müstakil bir bina yapıldı. İnegöl Belediyesi olarak arsa tahsisi ve beraberinde diğer eksiklerin giderilmesiyle alakalı da ciddi katkılarımız oldu. İnşallah yeni dönemde de Müdürümüz Erdal Bey tecrübeleriyle, bilgi birikimiyle İnegöl’deki çalışma hayatına kolaylık sağlayacak ve önünü açacaktır. Yeni hamleler kanunlar çerçevesinde yapılmaya çalışılacak. Şahsım ve kurum olarak da bizlerin destek verebileceği bir konu varsa biz her zaman hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyor yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş