ALİBEYKÖY’DE KANDİL SÜTÜ DAĞITILDI

Kadir Gecesi nedeni ile İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Alibeyköy Mahallesi Camiinde süt dağıtımı gerçekleştirildi.

Yayınlama: 23.06.2017
655
A+
A-

Kadir Gecesi nedeniyle önceki akşam İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan ve bu yılda devam ettirilen süt ikramı etkinliği Alibeyköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

Çocuklara yönelik başlatılan okul sütünün ardından, yetişkin insanlara da süt alışkanlığı kazandırmak amacıyla Kadir Gecesinde süt dağıtımı yaptıklarını ifade eden İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, İl Müdürlüğü tarafından başlatılan süt dağıtımını uygulamasını geleneksel hale getireceklerini ifade etti.






 

Alibeyköy Mahallesi Camiinde yatsı namazının ardından yapılan süt dağıtımına katılan İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, “Her Kandil gecesinde hayırseverler tarafından vatandaşlara helva ve çeşitli ikramlar yapılıyor. İl Müdürlüğümüzün talimatıyla önceki yıllarda başlatılan süt ikramını Kadir Gecesinde de devam ettiriyoruz. Alibeyköy Mahallesi Camiinde yatsı namazı sonrasında vatandaşlarımıza 500 adet süt ikramında bulunduk. Bu ikram bundan sonra da her kandilde devam edecek. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş