ALPER TABAN’DAN ERDOĞAN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MODEF EXPO Fuarı açılışı için İnegöl’e gelmesi kesinleşti. Erdoğan’ın İnegöl’deki program akışı resmi açıklama geldikten sonra netleşecek.

Yayınlama: 06.10.2019
951
A+
A-

Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in daveti üzerine 42. Uluslar arası MODEF EXPO Fuarı’nın açılışı için İnegöl’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba günü fuar alanında olacak.
EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ
Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,”Bilindiği üzere cumhurbaşkanımız Çarşamba günü İnegöl’de olacak. İlçe halkımızla birlikte sayın cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Programın resmi akışı henüz elimize ulaşmadı. Resmi akış elimize ulaştıktan sonra gerekli çalışmalarımıza devam edeceğiz. Programın elimize ulaştığında kamuoyuyla paylaşacağız. Cumhurbaşkanımızın İnegöl’e geliş maksadı fuarı ziyaret etmek. Bundan dolayı da miting yapılmayacak ama cumhurbaşkanımız doğaçlama olarak vatandaşlarımızla kısa süreli bir selamlama konuşması yapar diye tahmin ediyorum.  Programın devamında İnegöl’de veya Bursa’da teşkilatlar ile birlikte bir toplantı gerçekleştirilecek” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş