ANKARA’DA GöRüŞMELER TAMAMLANDI YENi BİNA 2018’DE HİZMETE GiRECEK

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün binasının ihtiyaca karşılık verememesi ile bir dönem İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüten Turan Aksakallı’nın girişimleri ile yeni bina için başvurular gerçekleştirilmişti. Müdürlük görevine İbrahim Ekren’in gelmesi ile görüşmeler hızlandırıldı. Önceki gün yeni bina ile ilgili Ankara’da görüşmeler gerçekleştiren İbrahim Ekren, “Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde binanın projesi çiziliyor. Muhtemelen 2018 yılının il

Yayınlama: 10.08.2017
891
A+
A-

İnegöl’e yakışmayan binalardan biri olan İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası yenileniyor. Bir dönem geçici olarak İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüten Turan Aksakallı’nın girişimleri ile yeni bina için başvurular gerçekleştirilmişti.

 

Aksakallı’nın ardından kısa bir süre Mahmut Doğru tekrar müdürlük koltuğuna otururken, Doğru’nun emekli olması ile birlikte İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne İbrahim Ekren getirildi.






 

ANKARA’DA GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİ

Ekren’in yapılan denetimlerin yanı sıra, yeni bina için de girişimleri hızlandırdı. İbrahim Ekren, önceki gün Ankara’da yeni bina için son görüşmeleri gerçekleştirdi.

 

2018’DE BİTECEK

Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan İbrahim Ekren, eksik evrakların verilmesi ile birlikte sürecin hızlandığını, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde binanın projesinin çizildiğini belirterek, “Dün Ankara’da görüştük. Bizim sürecimiz devam ediyor. Muhtemelen 2018 yılının ilk aylarında ihaleye çıkacak ve 2018’in son aylarında tamamlanmış olacak. Sürecimiz bu şekilde devam ediyor. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde binanın projesi çiziliyor. Bir kaç eksik evrağımız vardı. O evrakları tamamladık” dedi.

 

YER KİRALANACAK

Yeni binanın ihale edilmesi ile birlikte İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ünün farklı bir yer kiralayarak hizmetine devam edeceğini belirten Ekren, “İhale ile birlikte de biz artık bir yer kiralayıp, bina tamamen bitene kadar bekleyeceğiz” dedi.

 

HİZMET KALİTESİ ARTACAK

Yeni binanın hizmet kalitesini yükselteceğini ifade eden İbrahim Ekren, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Yeni bina bizim hizmet kalitemizi arttıracak. Şu andaki binamızda bir çok personelimiz var. Odalarımız çok dar ve vatandaş geldiği zaman oturacak bir yer yok. Yeni yapılacak bina ile birlikte de hem personelin hem de vatandaşların birlikte oturabileceği ortamlar olacak. Böylece hizmet daha da artacak”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş