ASKERLERİMİZ İÇİN DUA ETTİLER

İnegöl’de faaliyet gösteren Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, her Pazar günü gençlere yönelik gerçekleştirdiği sabah namazı programını bu hafta sonu Çavuşköy Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Yayınlama: 29.10.2019
679
A+
A-

Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, her Pazar günü gençlere yönelik gerçekleştirdiği sabah namazı programlarını sürdürüyor.

 

Programa namaz öncesi dualarla başlayan dernek üyeleri, köy sakinleri tarafından ilgi ile karşılandı.






 

Dernek üyeleri adına açıklamalarda bulunan Turgut Tepe, “Mücahitler olarak, Bedir’de, Uhud’ta, Hendek’te Hayber’de müminler nasıl ki İslam ordusunun arkasından destek ve dualar gönderdiyseler, bizlerde Türk Askerimize sahip çıkıyor ve onların arkalarından her daim destek veriyoruz. Ekranlardan görüyor ve gurur duyuyoruz. Türk askeri deyip geçmemek gerek. Dün Malazgirt’te İstanbul’un fethinde, Sakarya’da Çanakkale’de nasıl idiysek bu günde burada öyleyiz. Türk askerini hafife alanlar görecek ki; Hz Hamza’lar, Hz Ali’ler, Hz. Ömer’ler r.a hala meydanlarda ve hiç bir zaman da nefesleri eksik olmayacak. Biz mücahit kardeşler olarak bu gün burada daima hazırız. Allah vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, ezanımıza, imanımıza el ve dil uzatanlara fırsat vermesin” dedi.

 

Sabah namazı sonrasında Çavuşköy Mahallesi sakinleri dernek üyelerini yoğun ilgi gösterirken, programda son olarak dernek üyeleri tarafından asker selamı verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş