Ateş Karıncıları Gençlik Hareketi’nden Doğubayazıt’a yardım eli

Ateş Karıncaları İnegöl Gençlik Hareketi Derneği, geçtiğimiz günlerde öğrenciler için başlattığı yardım kampanyası sonucu Doğubayazıt’ta bulunan okula giderek ihtiyaç malzemelerini teslim ettiler.

Yayınlama: 15.12.2017
588
A+
A-

İnegöl Ateş Karıncaları İnegöl Gençlik Hareketi Derneği  üyeleri Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir köyde bulunan Karakent İlköğretim Okulunun öğrencilerine, başlattıkları yardım  kampanyası ile bağışlanan mont,kazak,atkı,bere,sırt çantası ve bot ayakkabı gibi kışlık malzemeleri okul öğrencilerine teslim ettiler.

 

ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları İnegöl Gençlik Hareketi Derneği onursal Başkanı Fatih Bayram, “Çok şükür geçen günlerde başlattığımız yardım kampanyası dahilinde elde edilen malzemeleri minik öğrencilerimize bizzat yerinde teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey bir yana onların bu güzel andan sonra yüzlerinde oluşan tebessüm paha biçilmezdi. Bu anlamlı projenin gerçekleşmesinde burada dağıtımında emeği geçenlere herkese ama herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş