Aybil, üniversite öğrencilerine mobilya sektörünü anlattı

Yayınlama: 22.02.2024
38
A+
A-

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Osman Aybil, Bursa Teknik Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği öğrencilerine mobilya sektörünü anlattı.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aybil, Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine özel bir konferansta “mobilya” konusunu detaylı bir şekilde anlattı. Aybil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İMOS olarak, Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü’nün 2023 – 2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi açılış dersine konuk olarak katıldık. Açılış dersinde ‘Türkiye ve Bursa/İnegöl Mobilya Sektörü’ başlıklı eğitim ile üniversite öğrencilerine deneyimlerimizi aktardık. Değerli hocalarımıza davetleri için, öğrenci arkadaşlarımıza katılımları için teşekkür ederim.”






Aybil, öğrencilere Türkiye’nin ve özellikle İnegöl’ün mobilya sektöründeki yerini, sektördeki gelişmeleri ve kariyer olanaklarını anlatarak, sektördeki deneyimlerini paylaştı. Ayrıca, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin sektördeki rolü ve dernek tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş