AYDIN LİSTESİNİ AÇIKLADI

İnegölspor Başkan Adayı Adnan Kemal Aydın, basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Aydın, toplantıda listesini açıklarken, “İnegölspor yönetimine talibiz” dedi.

Yayınlama: 06.08.2020
942
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Adnan Kemal Aydın; “Allan nasip ederse,  İnegölspor yönetimine talibiz. Bu basın açıklaması ile de İnegöl kamuoyuna sunmuş oluyoruz. Hayırlı olur inşallah. Mevlam utandırmasın” dedi.

 

TABAN DESTEK VERİYOR






İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın adaylığını açıklamadığı süreçte rakibi Kani Ademoğlu ve listesindeki bazı isimler tarafından ziyaret edildiğini belirten Aydın, kendilerinin de Belediye Başkanı Taban’ı ziyaret ettiklerini, kongrede başkanlığa kim gelirse gelsin Başkan Taban’ın İnegölspor yönetimini destekleyeceğini belirtti.

 

MURAT HOCA İLE ÇALIŞMAK İSTERİM

Teknik Direktör Murat Yoldaş konusuna da değinen Ademoğlu, “Murat hoca ile ben şahsen çalışmaya devam etmek isterim. Kendisi ile çalışma imkanım oldu. Bu konuda yönetimime önerebilirim. Ama bunun kararını yönetim olarak vermemiz lazım” ifadelerini kullandı.

 

SÜREKLİ GELİR ŞART

Aydın, İnegölspor yönetimlerinin genelde sürekli gelir olmadığı için destek arayışlarına giriştiğini, bunun çözümü için de İnegöspor’a sürekli gelir getirecek konular üzerinde durduklarını ifade etti.

 

AYDIN’IN LİSTESİ

Adnan Kemal Aydın’ın listesinde ise şu isimler yer aldı: Faruk Adıyaman, Erkan Dönmez, Mesut Avcı, Osman Sevim, Yücel Demir, Ömer Berat Çağlayan, Mehmet Tanrıkulu, Şaban Gümüş, Muhsin Yeniçeri, Emirhan Şanal, Bülent Salıki Doğukan Bedir, Fatih Gürler, Taner Karakaya, Erkan Narin, Emre Kösen, Melih Uçaravcı, Ali Çelik, Ümit Ulucan, Furkan Balcıoğlu, Samet Dumlu, Hasan Yetim, Metin Babacan, Taner Güven ve Cihat İlker.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş