Başbuğ unutulmadı

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, merhum Alparslan Türkeş’in 24, ölüm yıldönümü nedeni ile açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 03.04.2021
464
A+
A-

Milliyetçi-Ülkücü Hareketin ve MHP’nin kurucu lideri, milletimizin yetiştirdiği büyük asker, devlet adamı ve politikacı Başbuğ Alparslan Türkeş’in ebediyete irtihalinin üzerinden 24 yıl geçmiştir. Başbuğumuz Türk-İslam aleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha da çok artmıştır. Türk-İslam ülküsünü ve Türk milliyetçiliğini, sadece vicdan ve fikir boyutunda savunulan değer olmaktan çıkartmıştır. Onların ülke ve dünya gündeminde icra imkanına zemin oluşturmuştur. Bu kutlu fikirleri sosyal zemin ile ve geniş bir vizyonla beraber biz Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına miras olarak bırakmıştır.

 

Aytekin Torun sözlerine şöyle devam etti: “Başbuğ’umuzun emanetini devralan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi de Milliyetçi ve Ülkücü Hareketi 21. yüzyıla başarıyla taşımıştır. Başbuğumuzun aziz hatırasının gönüllerde sonsuza dek canlı tutulacağı; omuzlarımıza yüklediği fikir, ülkü ve dava emanetinin de nesiller boyunca azimle taşınacağız. Her yıl düzenlediğimiz anma törenlerini Kovid-19 tedbirleri kapsamında bu yıl sadece genel merkezin Başbuğumuzun kabri başında düzenlenen kısıtlı bir törenle icra edilecek. Teşkilatlarımızın da sosyal medya aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Bir kez daha 4 Nisan 1997’de ebediyete uğurladığımız Başbuğ Alparslan Türkeş’e Allah’tan rahmet diliyorum. Evlatları olarak bize miras bıraktığın kutlu davanın neferleri olmaya sonsuza kadar devam edeceğimize söz veriyoruz”






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş