BAŞKAN TABAN’DAN MiNiK EDA’YA DESTEK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl’e bağlı kırsal Yeniceköy Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan Off-Road yarışmalarından elde edilecek gelirlerin, SMA hastası olan 3 yaşındaki İnegöllü Eda Öz’ün tedavisi için kullanılacağını açıkladı. Taban, İnegöl’ün dinamiklerine de çağrıda bulunarak, minik Eda’ya destek çağrısında bulundu.

Yayınlama: 03.11.2020
577
A+
A-

Yeniceköy Mahallesi’nde 6-7-8 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Off-Road yarışlarına katılım bedeli alınmayacağı daha önce açıklanmıştı. İnegöl’de ikamet eden Yavuz – Hatice Öz çiftinin küçük kızları SMA hastası 3 yaşındaki Eda’ya yardım kampanyasının gündeme gelmesinin ardından, Belediye Başkanı Alper Taban’dan yardım eli uzandı.

 

Normal şartlarda katılım bedelinin alınmayacağı yarışlarda, katılım bedeli alınarak minik Eda’nın tedavisi için bir miktar oluşturulacağı öğrenildi.






 

Konu ile ilgili gazetemizin ‘yardım’ sorularına cevap veren Taban, şu ifadeleri kullandı:

 

“Öncelikle ben İzmir’de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Arama kurtarma ekiplerinin büyük özverisi ile göçük altından çıkarılan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Gerçekten bugünlerde mucizeleri yaşıyoruz. İki kız çocuğumuz göçük altından saatler sonra kurtarıldı. İkisinin de sağlık durumu çok iyi. Bu İzmir’deki yaşanılanları bir nebze de olsa bizlere unutturdu. Yine bir kız çocuğumuz kendi şehrimizde yardım bekliyor. SMA hastası olan 3 yaşındaki minik Eda’mızın tedavisi için bildiğiniz gibi kampanya başlatıldı. Bizlerde Eda’mızı yalnız bırakmak istemedik. Bu kapsamda da Yeniceköy’de gerçekleştirilecek olan Off-Road yarışlarından elde edilecek olan katılım bedeli, direk kampanyaya aktarılacak. Böyle bir oluşum ile bizlerde Eda’mızı yalnız bırakmayalım istedik”

 

Taban, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Ben buradan İnegöl’ümüzün dinamiklerine seslenmek istiyorum. Göçük altındaki çocuklarımızın canlı çıkması için beraberce dualar ettik. Şimdi de Eda’mızın sesine kulak verelim ve yardım kampanyasına katılmaya çalışalım. Gerçekten yardımlaşma ile olabilecek şeyler bunlar. Çünkü çok yüksek bir ücret söz konusu. Ben tekrar Eda’mıza ve ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah kısa bir süre içerisinde tedavi ücreti toplanır ve biz de en erken zamanda Eda’mızı İnegöl sokaklarında görürüz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş