Başkan Taban’dan Regaip Kandili mesajı

Yayınlama: 25.01.2023
108
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, mübarek 3 ayların başlangıcını simgeleyen Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, Perşembe gecesi idrak edeceğimiz ve üç ayların müjdecisi olarak bilinen, aynı zamanda bol sevap ve mükafat manasını taşıyan Regaip Kandili için kutlama mesajı yayınladı. Başkan Taban, tüm insanlık adına güzel dileklerde bulunduğu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İslam âlemi için önemli gün ve gecelerin bir arada bulunduğu mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandiline erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. İçinde Regaip, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceleri fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu unutmamalıyız. Regaip, kelime manası itibariyle isteme, sevap ve bol mükafatı ifade etmektedir. Dolayısıyla Regaip Kandilinde de anlamına uygun olarak Rabbimizin ihsanını diliyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Kandil günleri, bizlere Allah (cc) ile olan bağımızı yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmak için büyük fırsatlar sunmaktadır. Bu duygularla, mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını temenni ediyor; hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyorum.”






HABER: BİLAL KORKUT



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş