Başkanlık Kupası start aldı

Bursa’nın en kapsamlı spor organizasyonu olan İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası’nın startı, dün Belediye Başkanı Alper Taban tarafından verildi.

Yayınlama: 14.03.2018
763
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa’nın en kapsamlı spor organizasyonu olan İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupası’nın startını verdi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Taban, “Bursa’nın en geniş kapsamlı spor organizasyonu olan İnegöl Belediyesi Başkanlık Kupasının startını vermek üzere bugün bir aradayız. İnegöl Belediyesi olarak sadece bir kesimin değil, bütün İnegöl halkının katılıp yararlanabileceği, 7den 70’e isteyen herkesin spor yapabileceği bir İnegöl için çabalıyoruz. Eğitim amaçlı spor faaliyetlerinden şölenlere, ulusal organizasyonlardan ulusal şampiyonluklara ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesine, bunun yanında spor saha ve tesislerinin inşasına kadar, spor ve sporcunun yararına olan her faaliyet ve düşüncenin yanında olmaya çalışıyoruz”






 

58 ORTAOKUL VE LİSE, 2000 ÖĞRENCİ

“Bu kapsamda öğrencilerimizin spor yapması ve sporun içerisinde tutulabilmesi amacıyla başlattığımız Başkanlık Kupası’nın bu yıl 3’ncüsünü gerçekleştiriyoruz. Bu yıl 34’ü Ortaokul ve 24’ü lise olmak üzere toplam 58 okuldan yaklaşık 2 bin öğrencinin katılacağı Başkanlık Kupası organizasyonumuzun ilk müsabakaları bugün başlıyor”

 

MÜSABAKALAR 27 NİSAN’A KADAR DEVAM EDECEK

“Amacımız daha fazla öğrenciyi sporun içerisine katabilmek ve sporun içerisinde tutabilmek. Yine bu yıl da bu amaçla Başkanlık Kupasını düzenliyoruz. Bugün başlattığımız müsabakalar 27 Nisan’a kadar devam edecek. İnşallah öğrencilerimiz bir sakatlık yaşamadan turnuvamızı tamamlar”

 

4 BRANŞTA – 21 KATEGORİ

“Bu yıl VOLEYBOL, BASKETBOL, MASA TENİSİ ve PUANLI ATLETİZM olmak üzere toplam 4 branşta düzenlenecek müsabakalar, GENÇLER, YILDIZLAR VE KÜÇÜKLER olmak üzere toplamda 21 kategoride gerçekleştirilecek. Kategorilerin 12’si erkekler arasında, 9’u ise kız öğrenciler arasında yapılacak. Bu önemli organizasyonumuzu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde yapıyoruz. İlk 3’e giren takımlar kupa ve madalya ile ödüllendirilecek”

 

MÜSABAKALARIN YAPILACAĞI YERLER

“Voleybol ve Masa Tenisi müsabakaları Kültürpark içerisinde bulunan Belediyespor kapalı spor salonunda, basketbol müsabakaları Yeniceköy Kapalı Spor salonumuzda ve Puanlı Atletizm müsabakaları ise İlçe Stadında yapılacak”

 

VOLEYBOL GENÇ KIZ ve GENÇ ERKEKLER

“Genç erkek ve genç kız voleybol maçlarıyla başkanlık kupası organizasyonumuzun startını veriyoruz. İlk maçımız dün Genç Kızlarda Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Abdurrahman Öztarhan Anadolu Lisesi arasında oynandı. Bugünde voleybol maçlarıyla başkanlık kupası heyecanı son sürat devam ediyor”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş