Bayburtlulardan, ‘Lütfü Türkkan’ açıklaması; “Derhal el çektirilmelidir”

İnegöl Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Bingöl’de meydana gelen olaylarla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Şehitlerimiz bizim en nadide değerimizdir. Küfür eden şahıs derhal el çektirilmelidir” dedi.

Yayınlama: 08.11.2021
309
A+
A-

İyi Parti Gurup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de bir şehit yakınına karşı küfür etmesi sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından tepkiye neden oldu.

 

Toplumun tüm kesimlerinden tepki alan görüntüye ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği çirkin ifadeyi kınadıklarını bildirdi.






 

Konu ile ilgili açıklama yapan İnegöl Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Sadettin Erdoğan, ” Bingöl’de bir şehit yakınına küfür ve hakaret eden sözde milletin vekili Lütfü Türkkan’ın görüntülerini hayretle seyrettik. Onun adına hepimiz utandık. Değil bir şehit yakını, toplumun her hangi bir bireyine küfür etmek üzerinde taşıdığı egonun ve kibrin en büyük göstergesidir. Bu ego ve kibir ile yaşamını sürdüren ve milletin verdiği oy ve görev ile o koltuklarda oturduğunu unutan Lütfü Türkkan isimli şahıs egosuna ve kibrine yenilerek acılı bir ağabeye, bir şehit yakınına ağıza alınmayacak küfürler etmekten geri durmamıştır. Bu çirkin ifadeler kınama ile cezalandırılmasına bizlerin gönlü razı değildir. Bu şahıs milletin tecelligahı olan TBMM çatısı altında millete küfür edecek kadar korkusuz ise bu korkusuzluğun da bedelini ödeyerek ya partide ki görevinden alınmalı yada milletvekilliği düşürülmelidir. İnegölde yaşayan Bayburtlular olarak Bingöl’de ki hadiseye üzüldük. Bingöl’de yaşayan hemşerilerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz.  Bu duygularla başta Bingöl’de yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür hadiseler tekrar cereyan etmemesini umuyoruz” dedi.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş