Belediye’den öğrencilere ikram

İnegöl Belediyesi, binlerce öğrencinin geleceği adına büyük öneme sahip olan YKS sınavının yapıldığı bölgelerde 4 ayrı noktada çorba, çay, kahve ve su ikramları için stant kurdu. Hem öğrenciler hem de dışarıda bekleyen ailelere sınav süresince ikramlar yapıldı.

Yayınlama: 28.06.2021
366
A+
A-

 

İnegöl Belediyesi, YKS’ye giren öğrenciler ve ailelerini unutmadı. Sınavların yapılacağı bölgelerde 4 ayrı noktada ikram çadırları kuruldu. Yoğunluğun yüksek olduğu Okullar Bölgesinde, Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi önü, Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortak Okulu önü ve Yunus Emre Lisesi önünde kurulan ikram çadırlarında hem sınava girecek öğrencilere ücretsiz ikramlar yapıldı hem de sınav süresince kapıda bekleyen ailelere ikramlar gerçekleştirildi.

 






İKRAM ÇEŞMESİNDEN ÇORBA İKRAMLARI YAPILDI

İnegöl Belediyesi’nin İkram Çeşmesi de YKS sınavında yoğunluğun yüksek olduğu Okullar Bölgesinde yerini aldı. İkram çeşmesinden sabah erken saatlerden itibaren çorba ikramları yapıldı.

 

Vatandaşların da büyük memnuniyetle karşıladığı ikramlar sırasında Belediye Başkanı Alper Taban Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu bölgesinde gelerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş