BELEDiYESPORLU HALTERCiLER’DE MADALYAYA YAĞMURU

15 Temmuz’un birinci yıldönümünde Bursa Atıcılar spor salonunda gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Anma kupasında İnegöl Belediyesporlu halterciler gösterdikleri başarı ile yarışlara damga vurdu.

Yayınlama: 21.07.2017
889
A+
A-

15 Temmuz Cumartesi günü Bursa Atıcılar spor salonunda düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma kupası 15 yaş altı ve yıldızlar kulüpler il birinciliği yarışlarına katılan sporcular, 15 Temmuz demokrasi şehitleri için ter döktü. Bu anlamlı organizasyona 8 sporcu ile katılan İnegöl Belediyespor halter takımı 15 yaş altı kızlarda ferdi müsabakalarda iki altın ve takım halinde birinci, 15 yaş altı erkeklerde ise ferdi müsabakalarda 4 altın, 1 gümüş ve takım olarak ikinci gelirken, yıldız erkekler de ise 1 altın kazanmayı başardı.

 

BELEDİYESPOR EMİN ADIMLAR İLE YOLUNA DEVAM EDİYOR






15 Temmuz şehitlerini anmak için düzenlenen organizasyonda Belediyespor haltercilerin elde ettikleri başarılar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl olarak ticarette, sanayide önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz. Bu manada Belediyespor projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha da iyi görüyoruz. Belediyespor bünyesinde oluşturduğumuz farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcu kardeşlerimiz katıldıkları ulusal ve uluslararası organizasyonlar ile hem ilçemizi hem de ülkemizi başarı ile temsil ediyorlar ve önemli başarılara imza atıyorlar. Şunu görüyoruz ki belediyespor emin adımlar ile yoluna devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

HALTERDE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ

2009 yılında kurulup bugüne kadar faaliyetlerini devam ettiren İnegöl Belediyespor salon sporlarında İnegöllü gençlere hizmet etmektedir diyen Aktaş; “Bu branşları tanımalarına ve ilerleyen dönemlerde bu branşları profesyonel düzeyde yapmaları için çalışmalara devam etmekteyiz. Bu kapsamda önem verdiğimiz branşlardan olan Halter branşında sporcularımızın göstermiş oldukları başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Her geçen gün başarı çıtasını yükselten halter branşındaki sporcularımız katıldıkları şampiyonalardan önemli başarılar elde ederek ve madalyalar kazanarak dönüyorlar” dedi.

 

“15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

15 Temmuz Şehitleri Anma kupası 15 yaş altı ve yıldızlar kulüpler il birinciliği yarışlarda elde edilen başarılı sonuçlara da değinen Aktaş; “15 Temmuz gecesi yaşananları hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. O gecede şehit olan vatan evlatlarını bir kez daha anmak için düzenlenen böylesi anlamlı bir organizasyonda yer almak bizler için onur verici. Bursa’nın farklı kulüplerinin yer aldığı yarışlara katılım göstererek dereceye giren sporcularımızı kutlamak isterim. 15 Temmuz Şehitleri Anma kupasına 8 sporcu ile katılım gösteren Belediyespor haltercilerimiz ellerinden gelen tüm özveri ve gayreti göstererek 7 altın ve 1 gümüş madalya ile yarışmaya damga vurdular” diye konuştu.

 

BELEDİYESPORLU HALTERCİLER BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Dereceye giren sporcular hakkında da bilgi veren Aktaş, “15 yaş altı kızlarda 63 kg’da Şevval Nuryıldız koparmada 45 kg, silkmede 50 kg kaldırış yaparak toplamda 95 kiloyla, 53 kg’da Nurcan Kocabıyık ise koparmada 40 kg, silkmede 48 kg kaldırarak toplamda 88 kiloyla sıkletinde altın madalya kazandılar. Takım halinde kızlarımız ayrıca birincilik kupasının da sahibi oldular. 15 yaş erkeklerde ise 45 kg’da Mahmut Enes Şimşek koparmada 32 kg silkmede 47 kg kaldırarak toplamda 79 kiloyla sıkletinde altın, 50 kg’da Eyüp Naz koparmada 50 kg, silkmede 63 kg kaldırarak toplamda 113 kg ile sıkletinde altın, yine aynı sıklette yarışan Ömer Faruk Turan ise koparmada 30 kg, silkmede ise 42 kg kaldırarak toplamda 72 kiloyla sıkletinde gümüş madalya kazanırken,  62 kg’da Erçin Akman ise koparmada 68 kg, silkmede 80 kg kaldırarak toplamda 148 kg ile sıkletinde altın madalyaya ulaşan isim oldu. 15 yaş altı kategorisinde yarışan erkeklerimiz ayrıca takım halinde ikinci oldular. Son olarak yıldız erkeklerde 56 kg’da podyuma çıkan Yunus Emre Alp ise, koparmada 65 kg, silkmede ise 75 kg kaldırarak toplamda 140 kg ile sıkletinde altın madalyanın sahibi olmayı başardı” şeklinde konuştu.

 

Aktaş son olarak; “Böylesi anmalı bir organizasyona katılarak önemli başarılara imza atan haltercilerimizi yürekten kutlar, gençlerimizin elde ettikleri bu başarılardan dolayı son derece mutlu olduğumuzu belirtir, 20-23 Temmuz tarihleri arasında Rize’de gerçekleştirilecek yıldızlar ve 15 yaş altı Türkiye Halter  Şampiyonasına katılacak sporcularımıza şimdiden sonsuz başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş