BEŞİR DERNEĞİ’NDEN KANDİL SİMİDİ

Beşir Derneği İnegöl Gönüllü temsilcileri, Berat Kandili nedeni ile güvenlik güçlerin ve itfaiye teşkilatın ziyaret ederek, kandil simidi ikramında bulundu.

Yayınlama: 13.05.2017
1.035
A+
A-

Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilciği, kandil akşamı görev yapan güvenlik güçlerini ve itfaiye teşkilatını ziyaret ederek kandili simidi ikramında bulundu.

 

İlk olarak İnegöl Jandarma komutanlığına ziyarette bulunan Beşir Derneği İnegöl Temsilcileri burada bulunan askerlerin kandilini tebrik edip, hayırlı görevler dileklerinde bulunurken, askerlere kandil simidi ikramında bulunuldu.






 

Daha sonra Emniyet Teşkilatını ziyaret eden Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcileri, Bursa-Ankara Karayolu’nda bulunan uygulama noktası, İnegöl Alanyurt Polis Merkezi, İnegöl Sanayi Karakolu, Bölge Trafik İstasyonu ve Şirin Hatun KYK Kız Yurdu önünde görev yapan polislerin kandili tebrik ettikten sonra görevi başındaki personele kandil simidi ikramında bulunuldu.

 

Güvenlik güçlerini ziyaret eden Beşir Derneği, İtfaiye Teşkilatını da unutmayarak, İnegöl İtfaiye Müdürlüğünde görevli İtfaiye Erlerini ziyaret ederek, görevli personelin kandilini tebrik ettikten sonra kandil simidi ikramında bulunuldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek, ” Ramazan Ayı’nın habercisi,üç aylar içerisinde yer alan mübarek gecelerden biri olan Berat Kandilini idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadığımız bu gecede, görevi başında bulunan Jandarma Teşkilatımızın, Emniyet Teşkilatımızın ve İtfaiye Teşkilatımızın kıymetli personellerini tek tek ziyaret ederek, kandillerini tebrik ettik. Yaz,kış demeden,  bayramda,kandilde ailesinden uzakta olan personeli bir nebze olsun mutlu edebilmek için ziyaret esnasında kandil simitlerimizi dağıttık. Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında emniyet personelimiz ile oturarak çay içtik,hoş sohbet ettik. Türkiye’nin bekası için önemli olan bu kurum ve kuruluşların sadece bugün değil, hiç bir dönem unutulmaması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü biliyoruz ki vatanın ve milletin yılmaz bekçileri, can ve mal güvenliğimizin yegane koruyucuları Jandarma,Emniyet ve İtfaiye teşkilatlarımızdır. Ben bu vesile ile tüm ilçe halkımızın Berat Kandilini tebrik ediyor,hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş