Beşir, Şehitlerimizi andı

Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilciliği, ’18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinlikleri’ kapsamında, geçtiğimiz gün İshakpaşa Camii’nde kılınan Cuma namazının akabinde vatandaşlara, çorba ikramında bulundu.

Yayınlama: 17.03.2018
766
A+
A-

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında Beşir Derneği’nin ülke genelindeki temsilcileri tarafından vatandaşlar yönelik Çanakkale Şehitleri Çorbası ikramı gerçekleştirildi. İnegöl Beşir Derneği İnegöl Temsilciliği de etkinliği İshakpaşa Camii’nde gerçekleştirdi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek, “18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma etkinlikleri kapsamında bugün burada vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunuyoruz. Çanakkale’de 7 düvele karşı savaşan kahraman şehitlerimiz, hiç bir zaman geri dönmeyi düşünmediler. Bir çok manevi olayın yaşandığı Çanakkale Savaşı’nda, şehitlerimizin kanı ile gelecek nesiller bu güzel günleri gördü. Çanakkale’de yaşanan işgal girişimi, günümüzde denenmeye çalışıyor. Bu ülkenin ne kadar şehidi varsa, biz biliyoruz ki onlar hala bizimle. Biz biliyoruz ki onlar ölü değildir” dedi.






 

Çiçek sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Çanakkale Şehitlerimizi anma etkinlikleri kapsamında bizlerde bir farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenliyoruz. Beşir Derneği Gönüllü temsilcileri olarak dini gün ve gecelerde, tarihi günlerimizde bu tür etkinlikleri sürekli gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Beşir Derneği gönüllere dokunan bir dernektir. Allah rızası için çıktığımız bu yolda ilçe vatandaşlarımızdan dua bekliyoruz”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş