iNEGöL GALiBiYET iÇiN HAZIR

Temsilcimiz İnegölspor, Plya-Off turunda yarın saat 20.00’da Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, “Manisa’yı yenerek, İnegöl’ü sevince boğmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

Yayınlama: 19.07.2020
1.710
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, Manisa FK müsabakası öncesinde açıklamalarda bulunarak, müsabakadan galibiyetle ayrılıp İnegöl halkını sevince boğmak istediklerini ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kanar, şu ifadeleri kullandı:

“Göreve geldiğimizde, kesinlikle şampiyonluk hedefimizin olmadığını, önceliğimizin kulübün mali durumunu düzeltmek ve genç yetenekleri sahaya sürmek olduğunu kongrede deklare etmiştik. İşimizi kış tutacağımız, yaz çıkarsa bahtımıza diyerek, İnegölspor’un sıkıntılı günlerden çıkması için mücadele edeceğimizi belirttik. Bugün de mücadelemizin meyvesini aldığımızı düşünüyoruz. Herkesin belki de küme düşer dediği takımımız, Play-Off turuna kaldı. Rabbime şükürler olsun. Elimizden geleni yaptık. Göreve geldiğimizde, kimsenin tahmin edemeyeceği şeyleri başardık. Başarı isteniyorsa, yıllar sonra Play-Off turuna kalan takım zaten başarılıdır demektir. Başarının olduğu yerde de, destek muhakkak olmalıdır”






RAKİP MANİSA
Müsabakaya ilişkin açıklamalarda bulundun Kanar, “Yarın rakibimiz Manisa FK. Önceki demeçlerimizde de zaten ligin ilk devresinde Manisa’yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiğimizi ifade etmiştim. İnegölspor kendine yakışır bir şekilde oynadığı zaman yenemeyeceği takım yok. “Manisa’yı yenerek, İnegöl’ü sevince boğmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz” dedi.

TEK EKSİK CENGİZ
Eksiklikler hakkında açıklamalarda bulunan Kanar, şu ifadeleri kullandı:

“Takımımızda şuanda Cengiz Ötkün dışında bir eksiğimiz yok. Cengiz’in sağlık problemi veya sakatlık problemi yok. Ama bildiğiniz gibi Cengiz bir kırmızı kart gördü ve 3 maç civarında bir ceza aldı. Bununla ilgili TFF’ye başvuruda bulunduk ama hep ret cevabı aldık. Cengiz olmasa da onun yerinde oynayacak futbolcularımız var. Eminim herkes elinden gelenin en iyisini yapacak”

İNEGÖL HAK EDİYOR
İnegölspor’un 2. Ligin üzerinde bir noktada olması gerektiğini belirten Kanar, “İnegölspor bu ligin üzerinde olmalı. İnegöl’e baktığınızda nüfus ve ekonomi olarak birçok ili geride bırakmış bir şehir. Bu takım daha üst ligleri hak ediyor. İnegöl halkı da bunu da hak ediyor. Neden olmasın, bir gün İnegölspor’umuzu ülkemizi Avrupa kupalarında temsil ettiğini görmek bizlere mutluluk veriri. Bu şimdi konuşacağımız bir şey değil ama inanın gönül daha da fazlasını istiyor”

RAKİBİN EN İYİ OYUNCUSU ‘DİLAVER’ TAKIMDA YOK
Öte yandan Manisa FK’nin en tecrübeli oyuncusu Dilaver Güçlü, pandemi sürecinde Manisa’yı terk etmişti. Manisa’nın en etkili oyuncusu olarak tanınan Dilaver’in bu müsabakada yer almaması ise rakip takımı düşündürüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş