Bilanço yine ağır oldu

Bakanlar Kurulu kararıyla 9 gün olarak açıklanan Kurban Bayramı tatilinde alınan tüm önlemler ve yapılan tüm uyarılara karşın, İnegöl’de bilanço yine ağır oldu.9 günde 3 kişi hayatını kaybederken 50’den fazla vatandaş yaralandı.

Yayınlama: 27.08.2018
527
A+
A-

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, geçen cuma günü mesai bitimi sonrası Kurban Bayramı telaşı için yollara düştü. Trafikte yoğunluk yaşanırken, alınan önlemler ve yapılan tüm uyarılara karşın İnegöl’de bilanço ağır oldu.

 

17 Ağustos Cuma günü mesai bitiminden bayramın son günü olan 25 Ağustos Cumartesi gününe kadar meydana gelen kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken 50’den fazla kişi ise yaralandı.






 

MEZİTLERDE ZİNCİRLEME KAZA

17 Ağustos tarihinde Mezit 7’de meydana gelen zincirleme kazada 41 yaşındaki Mehtap Soylu hayatını kaybetti.

 

METAL SANAYİ KAVŞAĞINDA KAZA 1 ÖLÜ

18 Ağustos tarihinde Metal Sanayi Kavşağında otomobil ile bisikletin karıştığı kazada bisiklet sürücüsü Hasan Alemdar olay yerinde hayatını kaybetti.

 

KARNINDAKİ ÇOCUKLA HAYATINI KAYBETTİ

22 Ağustos tarihinde, Samet Yılmaz, rahatsızlanan 7 aylık hamile olan eşi Gülay Yılmaz’ı 16 JEG 11 plakalı otomobiliyle hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Kontrolden çıkan otomobil yoldan çıkıp aydınlatma beton direğine çarptı. Kaza sonucunda ağır yaralanan kadın ve eşi ambulanslarla Devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alınmışlardı. Talihsiz kadın, yapılan müdahalelere rağmen karnındaki 7 aylık erkek bebekle hayatını kaybetmişti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş