Bilgi Yarışmasında Şampiyon; Şampiyon Erdem Beyazıt İmam Hatip

İnegöl ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaokullar arasında düzenlenen Bilgi Yarışmasında şampiyon Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu oldu.

Yayınlama: 12.04.2018
1.467
A+
A-

Geçtiğimiz gün 5. Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen finali izleneme Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Jandarma Komutanı Uğur Baş, Emniyet Müdürü İlhami Araali, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan final yarışmasına 49 ortaokul arasından finale kalan Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu, Kocatepe Ortaokulu, Okyanus Ortaokulu, TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu ve Doğa Ortaokulu yarıştı. 20 sorunun sorulduğu yarışma sonucunda TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu 20 soruya da doğru cevap verince, ek sorulara geçildi. İlk ek soruda TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yanlış cevap verince Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu 210 puanla yarışmanın şampiyonu oldu.






Yarışma sonucunda 210 puanla Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu birinci, 200 puanla TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ikinci, 180 puanla Doğa Ortaokulu üçüncü, 170 puanla Okyanus Ortaokulu dördüncü, 160 puanla Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu ile Kocatepe Ortaokulu beşinci oldular.

 

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Ödül töreni sırasında bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican Bu aşamaya gelmeden önce 49 ortaokul arasında bir ön eleme yapıldı. Bu eleme sonucunda 6 okulumuz finale kaldı. Bu her yıl yaptığımız bir yarışmadır. Yıl içerisinde düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinlerimiz devam ediyor. Öğrencilerimizde bir hareketlilik, okullarımızda birliktelik olsun diye bu tür yarışmalar ve etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilerimiz çok güzel bir yarışma çıkardılar. Burada ki öğrencilerimizin hepsi bizler için birinci. Buraya gelen öğrencilerimiz öncelikle okullarında yarıştılar ve okullarında seçildiler. Sonrasında 49 okul arasından buraya geldiler. Öncelikle bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yarışma da emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

 

TEBRİK EDİYORUM

Kaymakam Ali Akça ise, “Heyecanı ve adrenalini yüksek bir yarışma oldu. Ve ben yarışmayı izlerken, kendimi Hababam Sınıfında gibi hissettim. Hababam Sınıfında da böyle bir yarışma vardı. O yarışma sahnesini bugün ki yarışmada sıklıkla hatırladım. Bu vesileyle Mahmut Hoca rolünü o filmde büyük bir başarıyla sergileyen Münir Özkul abimize ve rahmete gitmiş Hababam Sınıfı oyuncularına Allah’tan rahmet diliyorum. Bu tip yarışmalar güzeldir. Bu tip yarışmalarda dereceye girmekte güzeldir. Ama ondan da önemlisi bu yarışmalara katılmaktır. Ben bugün bizlere bu güzel heyecanı yaşatan öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kendinin ailelerine yüz akı olmasını diliyorum. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş