BiLSEM’in %80’i tamamlandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi tarafından yapımına devam edilen ve üstün yetenekli öğrencilerin eğitim göreceği MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezinin (BİLSEM) inşaat çalışmalarının %80’i tamamlandı.

Yayınlama: 09.12.2021
255
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Döngel ve MÜSİAD üyeleri, inşaat çalışmaları devam eden BİLSEM binasında incelemelerde bulundu.

 

Yapılan incelemelerin ardından açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür,  şunları söyledi:








 

“Bugün İnegöl’de olmak büyük bir mutluluk benim için. Türkiye ve Bursa için çok önemli bir ilçe. Burada çok önemli bir işbirliğine de imza atılmış. Bilim Sanat Merkezimizi MÜSİAD tarafından yapılıyor. MÜSİAD’ın eğitimle alakalı bugüne kadar Türkiye’nin bütün şehirlerinde beklide vermiş olduğu işbirliği desteklerine çok güzel örneklerden bir tanesi. İnegöl şehrinin zihinsel yeteneği yüksek hatta sanatsal alanda tanılanmış ve tanımlanmış çocukları, MÜSİAD’ın İnegöl halkı için beklide Türkiye için koymuş olduğu eser içinde yetişiyor olması, bundan sonraki gençliğe güvenmemiz yada emanet edeceğimiz gençliğinde ne kadar hayırla yetişeceğinin en önemli kanıtı. O yüzden MÜSİAD Genel Merkez, Bursa, İnegöl, MÜSİAD’taki bütün işadamlarımıza, Sayın kaymakamımıza, İnegöl belediye başkanımıza, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, yönetim kurulu üyelerimizin hepsine gönülden teşekkür ediyorum.”

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel ise “ MÜSİAD ailesi olarak ekonomiye katkımızın yanında eğitim öğretime de katkı sunmaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi MÜSİAD üyelerimizin bağış yaparak desteklediği BİLSEM binasının çalışmalarına yaklaşık 8 ay önce başladık. Şuanda inşaatın %80’i tamamlandı. Nasip olursa 45 gün içerisinde tüm inşaat çalışmaları tamamlanacak ve okul binası milli eğitim müdürlüğümüze devredilecek. Milli eğitim kısa sürede okulun eğitim öğretimle alakalı araç gereçlerini tamamlayıp eğitim öğretime başlayacaktır. Nasip olursa Nisan ayında resmi açılışımızı yapacağız. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’i, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ve Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’i ziyaret ettik ve kendilerini açılışımıza davet ettik” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.