BiRBiRiMiZE KENETLENDiK

Seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetimi ve Meclis Üyesi Adayları İnegöl Trabzonlular Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Aytekin Torun, “İnegöl MHP ve AK Parti teşkilatları olarak birbirimize kenetlendik” dedi.

Yayınlama: 27.03.2019
808
A+
A-

Birlik ve beraberlik mesajları veren Aytekin Torun, “Önümüzde bir yerel seçim var. İnşallah birlik ve beraberliğimizi güçlendirirsek hem liderlerimizin işini kolaylaştırır hem de devletimizin milletimizin bekasını sağlamış oluruz. Cumhur İttifakında İnegöl adayımız Alper Taban, Büyükşehir adayımız Alinur Aktaş’tır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnegöl MHP ve AK Parti teşkilatları olarak birbirimize kenetlendik. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya koşacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Sözlerine devam eden Torun, “Cumhur İttifakı tamamen ülkemizin bekasına ve muhafazasına odaklanmıştır. Allah’ın izniyle de ülkemizin şer güçlerden, terör örgütlerinden en son terörist temizleninceye kadar bu mücadelemiz devam edecektir.   Tüm İslam coğrafyasının tek umudu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletidir. Allah muhafaza bu kale yıkılırsa, 1,5 milyarlık İslam coğrafyası zedelenir, zulüme uğrar, kan ve gözyaşı bu coğrafyalardan eksik olmaz. Bu yüzden Türk milletinin bir ve beraber olması lazımdır. Bununla birlikte Cumhurbaşkanımızın ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin güçlü olması lazım. Bu güçte İnşallah 4 gün sonra gerçekleştireceğimiz yerel seçimlerde İnegöl’den vereceğimiz en yüksek destekle onları daha güçlü kılacağız. Zaferle taçlandıracağımız 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.






 

HABER: CİHAN EZLEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş