Bozoğlu’ndan Yazaroğlu’na ziyaret

Yayınlama: 21.03.2023
168
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Mehmet Önem Bozoğlu, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu’nu ziyaret etti. Bozoğlu ve Yazaroğlu, gerçekleştirilen istişare ziyaretinde güneş enerjisi, hidrojen enerjisi ve önceki gün açılan Bor Karbür Tesisi üzerine konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Mehmet Önem Bozoğlu, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette kendisi ile ilgili bilgiler verdikten sonra iş tecrübesine sahip olduğu enerji sistemleri ile ilgili Yazaroğlu’na bilgiler veren Bozoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:






“Verimli bir ziyaret oldu. Hem yeni dönem için MÜSİAD İnegöl Şube Başkanlığı’na seçilen Bahri Sinan Yazaroğlu başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de seçim öncesi istişarelerde bulunduk. Ülkemizin son yıllarda atılımını gerçekleştirdiği enerji projeleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirirken, güneş enerjisi, hidrojen enerjisi ve önceki gün açılan Bor Karbür Tesisi’nden bahsettik. Nükleer enerji neden gerekli, bu kapsamda görüşlerimizi paylaştık. Gençlere yönelik projeler olması gerektiğinden bahsettik. Ülkemizin daha fazla ilerlemesi için elimizden ne gelirse yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik”

Bozoğlu, konuşmasının sonunda sıcak karşılama ve nezaketlerinden dolayı MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu’na, yönetimine ve Genel Sekreter Emin Sükut’a teşekkürlerini iletti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş