Bu bölgede kokudan durulmuyor BUSKi ekipleri 1 haftadır orada yok

Yayınlama: 18.02.2026
26
A+
A-

İnegöl Yunus Emre Mahallesi Işıktepe Sokak üzerinde bulunan bir site içerisinde yaşanan logar tıkanıklığı, site sakinlerini isyan noktasına getirdi. Günlerdir giderilmeyen arıza nedeniyle bölgede ağır koku oluşurken, vatandaşlar bir haftadır BUSKİ’den geri dönüş alamadıklarını belirterek mağdur edildiklerini söyledi.

Edinilen bilgilere göre, site içerisindeki logarların tıkanması sonucu taşkın ve koku problemi yaşanmaya başladı. Özellikle sıcak havaların da etkisiyle dayanılmaz hale gelen koku, site sakinlerinin günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.

1 HAFTADIR CEVAP YOK

Defalarca BUSKİ ekiplerine ulaşmak istediklerini ifade eden vatandaşlar, aradan geçen yaklaşık bir haftaya rağmen herhangi bir ekip yönlendirilmediğini öne sürdü. Sorunun giderek büyüdüğünü belirten site sakinleri, yetkililerin sessiz kalmasına tepki gösterdi.

Site sakinleri yaptıkları açıklamada, bölgede hijyen açısından ciddi risk oluştuğunu belirterek, “Logarlar tıkalı, etrafa kötü koku yayılıyor. Defalarca aradık ama çare bulamadık. 1 haftadır gelen giden yok. Burada durmak mümkün değil” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK ENDİŞESİ BÜYÜYOR

Yaşanan sorunun sadece koku ile sınırlı olmadığını belirten vatandaşlar, özellikle çocuklar ve yaşlılar açısından sağlık riski oluştuğunu dile getirdi. Site içerisinde biriken atık suyun hem çevre kirliliğine hem de hastalık riskine yol açabileceği vurgulandı.

Mahalle sakinleri, BUSKİ ekiplerinin henüz müdahalede bulunmamasının mağduriyeti artırdığını ifade ederek, sorunun acilen çözüme kavuşturulmasını istedi.

ACİL MÜDAHALE ÇAĞRISI

Kokudan durulamaz hale gelen bölgede yaşam kalitesinin ciddi şekilde düştüğünü söyleyen vatandaşlar, BUSKİ’nin konuyu ciddiyetle ele almasını beklediklerini belirtti. Site sakinleri, yetkililere çağrıda bulunarak logar tıkanıklığının bir an önce giderilmesini ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti.

Bölge halkı, BUSKİ ekiplerinin uzun süredir müdahalede bulunmamasının vatandaşları mağdur ettiğini vurgulayarak, sorunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş