BU İŞİ ALLAH RIZASI İÇİN YAPACAĞIZ

AK Parti İnegöl ilçe başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkan Adayı Mustafa Ersan ile birlikte geçtiğimiz gün İnegöl’de görev yapan yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programında konuşan Mustafa Ersan, “Bu işi Allah rızası için yapacağız” dedi.

Yayınlama: 28.11.2017
1.057
A+
A-

Sedef Pastanesi’nde düzenlenen kahvaltı programına AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, yönetim kurulu üyeleri ve 10 Aralık tarihinde yapılacak olan olağan kongrede ilçe başkanlığına aday olan Mustafa Ersan katıldı.

 

Kahvaltının ardından basın mensuplarına değerlendirme açıklamalarında bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, ” Malumunuz üzere, 14 aralık 2014 tarihinde, kongre ile aldığım, AK parti ilçe başkanlığı görevimi, 10 aralık 2017 pazar günü, yapılacak olağan kongre ile devredeceğim. Öncelikle, genel merkezimizin tasarrufu ile, ilçe başkanlığına aday gösterilen Mustafa Ersan arkadaşımıza şimdiden başarılar diliyorum. Değerli arkadaşlar, çok zor bir süreçte, ilçe başkanlığı görevini, Bülent Temelli başkanımızdan devraldım ve bugünlere kadar ,başarı ile taşıdığıma, inanıyorum. 2014 yılının aralık ayı itibariyle, bu güne kadar İnegöl’de  bir çok yatırım ile, vatandaşlarımıza hizmetlerde bulunduk. Yönetim kurulu üyelerimiz ,gençlik kollarımız ve kadın kollarımız ile birlikte adeta canla,başla mücadelemizi sürdürdük. 7 haziran, 1 kasım, 16 nisan referandumu gibi, 3 büyük seçim süreci atlattık.






Bunların yanında, birde 15 temmuz 2016 tarihinde, Türk milletinin hiç şahit olmadığı hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Hamdolsun bu darbe girişiminde de hiç fire vermedik, tüm teşkilatlarımız ile cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik ayakta durduk.  29 gün boyunca meydanlarda, vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve alakası ile birlikte nöbetler tutarak, hainlere meydanın boş olmadığını, artık eski Türkiye’nin bittiğini ve yeni Türkiye’nin başladığını, gururla gösterdik” şeklinde konuştu.

 

REKORA İMZA ATTIK

Rekor kırdıklarını belirten Demirel, “7 haziran ile 1 kasım genel seçimleri ve 16 nisan referandumunda, İnegöl’de tüm kadrolarımız ile, yoğun bir performans göstererek, İnegöl siyasi tarihinde ,hiçbir partinin alamadığı, %70,4’lük oy oranını alarak bir rekora imza attık.

Bu rekorun, benim başkanlığım dönemimde kırılması, benim için, onur ve gurur meselesidir. Ancak bu rekorda ki başarı, sadece şahsımın, belediye başkanımızın, ya da milletvekilimizin değil, tüm teşkilatımızın ve ak partimizin başarısıdır. Bu başarı, milletimizin cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’a, olan sevgisinin ,en temel göstergesidir” dedi.

 

İNEGÖL’DE Kİ GAZETECİLER DİMDİK DURDU

İnegöl’de görev yapan gazetecilerin 15 Temmuz gibi süreçlerden dimdik durduğunun altını çizen Demirel, “Sizlerle de, uzun bir mesaimiz oldu. Sizlerle de mutluluk ve hüzün içerisinde bir çok zaman geçirdik. Yatırımları,hizmetleri, en çok sizler takip ettiniz ve vatandaşlarımıza duyurdunuz. Sizler sayesinde, tüm çalışmalarımız millet nezdinde ses getirdi. Allah, hepinizden razı olsun. Özellikle ,15 temmuz hain darbe girişimi esnasında, İnegöl şehir merkezinde, anlık yayınlar yaparak, darbeye karşı dim dik durdunuz. Birileri gibi, algı yoklaması yapmadınız. Işınız zor ve çetin, Allah, yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL’DEN BURSA’YA 4 YÖNETİCİ

Şuanda Bursa İl yönetiminde İnegöl’de yetişen 4 kişinin görev yaptığını belirterek konuşmasını sürdüren Demirel, “Her şey bir yana, tüm bu dönemleri ,milletimiz ve teşkilatımız ile ,atlatmaya çalıştığımız dönemlerde, birileri gerek şahsım, gerek teşkilatım ile ilgili, nifak tohumları ekmeye, fitne ateşini yakmaya çalışmıştı. İlçe başkanlığına seçildiğim ilk günlerde, neden bursa il yönetiminde İnegöl’den 1 kişi bile yok denilmişti. Bugün geldiğimiz noktada, teşkilatımızın üstün gayreti sayesinde, bursa il başkanımız sayın Ayhan Salman başta olmak üzere ,AK parti İnegöl ilçe teşkilatından yetişen 3 arkadaşımız bursa il yönetiminde görev yapıyor. Bursa büyükşehir belediye başkanımızda İnegöl siyasetinde yetişen, birlikte mesai yaptığımız arkadaşımızdır. Yine genel merkez gençlik kolları başkanımızın da İnegöllü olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.bu başarıda, teşkilatımızın başarısı, AK Parti’nin başarısıdır. Ben İnegöl’den Bursa’ya ve Ankara’ya giden tüm yöneticilerimize başarılar diliyorum. Genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’ın, İnegöl’ümüzü  ziyaretleri için, çok yoğun ve üstün bir çaba gösterdik.uzun bir aradan sonra, genel başkanımızın ilçemizi ,cumhurbaşkanı sıfatıyla ziyaret etmesi ve bununda, bizim dönemimizde gerçekleşmesi, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.” ifadelerini kullandı.

 

BİR ÇOK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Bir çok konunun çözüme kavuşması için çalıştıklarını söyleyen Demirel, “Bir takim eleştirilere ve çeşitli tezviratlara maruz kalsak ta, hiçbir zaman yılmadık. Belki konuşmadık, sessiz kaldık, ama, o sessizliğin arkasında, çok ciddi bir çalışma temposu ve ciddi bir disiplin mekanizması yatmaktaydı. Konuşmaktan çok, icraat yapmayı tercih ettik. Gerek belediye başkanımıza, gerek milletvekilimize, gerek bakanlarımıza, bizlere iletilen sorunları ilettik ve çözüme kavuşması için yoğun bir mesai harcadık. Bugün, bunların semeresini yaşıyoruz ve bizler için, en büyük mutluluk ve teşekkürde, bu mesailerin karşılığını, hizmet olarak alabilmekti.

İnegöl’de tüm sorunlar elbette bitmedi,emniyet binası, emniyet personeli, kaymakamlık binası gibi önemli sorunlar için biz girişimlerimizi yaptık, ancak süremiz dolduğu için artık o sorunlarla, Mustafa Ersan arkadaşımız, en iyi şekilde ilgilenecek ve o sorunları, çözüme kavuşturacaktır” diye konuştu.

 

ALLAH DEVLETE VE MİLLET ZEVAL VERMESİN

Demirel sözlerini şöyle sürdürdü, “2014 yılının aralık ayına kadar da, dava adamıydık, şuanda da dava adamıyız. Partimizin ve ülkemizin menfaatleri için, ne gerekiyorsa yaptık. Ailemizden, çocuklarımızdan, işimizden, feragat ettik. O nedenle, emek verdiğimiz davaya, 10 aralık 2017 tarihinden sonrada, hizmet etmeye devam edeceğiz. Gerek İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’ın, gerek ilçe başkanımız Mustafa Ersan’ın, gerek bursa milletvekilimiz Hüseyin Şahin’in,il başkanımız Ayhan Salmanın,büyükşehir belediye başkanımız Alinur Aktaş’ın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Bizler gidiyoruz diye kimse sevinmesin. Adem Demirel ilçe başkanlığını devrediyor ama partisine hizmet etmeye devam edecek.İlk yaptığımız açıklamada da dile getirmiştim. Benimle alakalı olarak, genel merkezimizin, devam kararı vardı. Ancak, yakın gelecekte ,bazı hedeflerimiz olduğu için, devam etmememiz gerektiğinin, daha doğru olduğunu düşündüm ve devam etmeme kararı aldım. Önümüzde daha çok süreç var. Allah devlet ve millete zeval vermesin, devletimizi korusun ve kollasın. Bizim tüm gayemiz, tüm çabamızın nedeni budur.”

 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Daha sonra konuşan AK Parti İnegöl İlçe Başkan adayı Mustafa Ersan, “Adem başkanımızın dediği gibi biz bunu bir bayrak yarışı olarak görmüyoruz, bunu nöbet değişimi olarak görüyoruz. Biz ak teşkilatlar olarak her zaman kol kola, birlikte bir olarak, her zaman durmak yok yola devam,yürüyeceğiz. Adem başkanımızın başlattığı adımlardan yürüyeceğiz. Devamını getirebilirsek ne mutlu bize” dedi.

 

BEŞ KİŞİLİK KOMİSYONUMUZ VAR.

“Bu işi Allah rızası için yapacağız” diyen Ersan, “Biz bu işi Adem başkanımız gibi,  Recep Tayyip Erdoğan sevdamız ve Allah rızası için yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yönetim kurulu oluşturmak için beş kişilik komisyonumuz var. O komisyon ile birlikte çalışıyoruz. Şekillenmiş bir şey değil, havuz var şuanda onu dolduruyoruz” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL SEVDALISI OLSUN

Yönetimi oluşturmak için çalıştıklarının altını çizen Ersan, “İsim alacağımız yerler var, STK ve Dernekler ile görüşüp her yerden isim istiyoruz.  Hafta sonu gibi kaba şekilde çıkaracağız. Yönetimde muhakkak değişim olacak. Adem başkanım açıklandığı zamanda bende ara vereceğimi söyledim, inanın dışarıdan bakmak insanlara çok şey öğretiyor. Adem başkanım çok güzel bir karar verdi, şu zaman zarfında çok şeyi daha iyi görecek. İnegöl’ün yapısı çok kalabalık.  Yönetim kurulu 30 kişiden 25 kişiye düştü. Gençlerden 4-5 kişi düşünüyoruz. Mesela bir ırktan,meslekten Adem başkanımızın verdiği tüyolarla oluşturacağız. Bu işin Bayburtlusu, Boşnağı önemli değil. İnegöl sevdalısı olsun.  Memleket veya ırk önemli değil. Hizmet edecek insan olsun, Allah rızası için yapacak olsun yeter” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş